14 August 2013

OOTD - 14.08.2013

Kuu vanuse beebiga ei ole sugugi kerge kodust välja minna, see nõuab üsna suurt planeerimist ja päris hirmuäratavate mõõtmetega koti kaasa tirimist. Täna käisin ma aga ühes kaltsukas (millest pikemalt homme) ja tegelikult oli ääretult mõnus kodust välja saada kaugemale kui toidupoodi.
Kui nüüd tänasest riietusest rääkida, siis see sai inspireeritud esimesest hommikul pähe tulnud mõttest "Kuhu suvi sai?", sest hommikune tugev tuul ja sünged pilved just sellise küsimuse tekitas.

It is not easy to leave home with a month old baby, because it requires a lot of planning and taking a humongous bag along with you. Today I went to one thrift store (will write about this tomorrow) and it was really good to get out of the house and go further than a grocery store.
To sum up my outfit of the day, it started in the morning when I suddenly thought to myself: "What happened to summer?".






Kaltsukast/ from second hand shop:
Kott/ bag: Telliskivi kirbuturg/ Telliskivi flea market
Teksad/ Jeans: Humana
Kingad/ shoes: Rõõmus kirbukas Keilas/ flea market in Keila
Must pluus/ black blouse: Mu-Su

3 comments:

  1. Sinu blogi on mu lemmik! Mul on hea meel, et oled tagasi. Palju õnne beebi puhul! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Sellised armsad kommentaarid teevad päeva ilusaks!

      Delete
  2. Mina soetasin mõne päeva eest kõhukoti. Ääretult mugav. Muidugi riiete proovimisest võib ikkagi unistada, aga kes on julgem ja silma järgi ostab, siis neile ideaalne.
    Mina oma tohutu vankri ja piiratud jõuvarudega vist vankrit Paavlis ülesse ei saakski ja alla ei oleks seda mingil juhul nõus jätma, niiet Paavli kaltsukas on mõneks ajaks nimekirjas väljas.

    ReplyDelete