04 March 2012

Ostud

Ja siit tulevad eilselt kirbukalt pärinevad ostud:

Kõrvarõngad olid tegelikult uued ja ostudest kõige kallimad, 10 eurot. Kuid olin ammu tahtnud kuldseid veidi pidulikmaid ja natuke suuremaid kõrvarõngaid. Nende üle olengi vist kõige õnnelikum. Müüja jutu järgi on tegemist ka niklivabade ehetega. Ma loodan ka, sest vastasel juhul saavad need mul kõrvas olla ehk loetud tunnid, kui sedagi.
Kuna ma viimasel ajal kannan üldjuhul hõbeda asemel kulda, siis olen proovinud ka püksirihmade, kottide pandlaid jms kuldsed leida. Lihtsalt, mulle väga ei meeldi hõbedat ja kulda segamini kanda ja sama kehtib hõbedate ja kuldsete asjade kohta, kaasaarvatud kottide, jalanõude jms kaunistuse. Vöö hinnaks oli 1 euro. Vöö on täiesti korralik ja väga vähe kantud (kui üldse), küll pean aga ühe augu juurde tegema.
Ja viimasena leidsin ma need ilusad kuldsed kingad, mille hinnaks oli kõigest 2 eurot. Kuigi ma pole veel päris kindel, millega neid kanda, siis see mind ometi ei takistanud. Küll midagi ikka leidub :)

Kas Teie käite vahel kirbuturgudel?

4 comments:

  1. Pärinevad laupäevaselt Telliskivi kirbuturult (vaata eelmist postitust).

    ReplyDelete
  2. Kui ei olegi niklivabad kõrvakad, tee konksud läbipaista küünelakiga üle. Tean, et see peaks aitama:)

    ReplyDelete
  3. Sõrmuste puhul küll nipp toimib, ei teagi kuidas pole kõrvarõngaste puhul selle peale tulnud :) Kuid mulle hakkab tunduda, et vist siiski ilma niklita, vähemalt sai täna pool päeva edukalt kantud.

    ReplyDelete