22 June 2013

OOTD - 22.06.2013

Käisime täna elukaaslasega talle ülikonda ostmas, mis tähendas tunde mööda poode jalutamist, seega pidi olema tänane riietus lihtne ja mugav. Mul ei ole hetkel enam ühtegi paare pükse, mis jalga läheksid, kui retuusid ja kodus käimiseks mõeldud dressipüksid kõrvale jätta, niiet valida oli kleitide või seelikute vahel. Kleite näeb mu seljas praegu aga tunduvalt rohkem, niiet vahelduse mõttes otsustasin seeliku kasuks ja kuigi mu sõbranna ütleb, et triibulised riided rasedate seljas ei ole just parim valik, siis mulle tundus vähemalt tänase põhjal vastupidi. Kuidas teile tundub, kas rasedana peaks triipe vältima?

Went shopping for a suit for my fiancee, which meant long walks, so I had to wear something simple and comfortable. I don't have any pair of pants, which could actually fit, if I don't count leggings and sweats what I wear at home. So I had to choose between skirts and dresses. Dresses can be seen on me more often than skirts, so I decided to wear a skirt. Although my friend told me, that stripes are not very good fit for the pregnant, I tend to disagree. How do you think, should pregnant woman avoid stripes?

               








Kaltsukast/ from second hand:
Seelik/ skirt: Uus tänav 7, Keila/ Uus street 7, Keila
Käekott/ bag: Telliskivi kirbuturg/ Telliskivi flea market
Baleriinad/ ballerinas: Telliskivi kirbuturg/ Telliskivi flea market

2 comments:

  1. Minu arust on triibud rasedana täitsa ägedad. näide triipudest minu seljas
    Sinu SEELIK meeldib mulle väga, kogu komplekt tundub pigem olevat kui kleit, niiet vägga kihvt. Arvan, et triibud rasedana on siiski päris ohtlik variant ja ilmselt kõigile ei sobi. :)

    Katre

    ReplyDelete