09 September 2013

Silver and gold

Käisin täna lapsega arstil ja ütleme nii, et minu meelest ei ole ta arst kõige sõbralikum inimene. Esimese lapsega on üsna palju olukordi, kus ma mõtlen, kas ma teen asju õigesti ja kas lapse käitumine on normaalne ning kui su küsimusele siis ebameeldivalt vastatakse... Nojah, igatahes otsustasin ma oma välimuse kallal vaeva näha (olgu öeldud, et ka mul on neid pool-päeva-hommikumantlis-päevi), et enesekindlust tõsta. Lisaks kandsin ma oma lemmik kaelakeed, mida usun head õnne toovat. Tegemist on vana hõbedast kaelakeega, mis kuulus mu vanaemale.

Today baby and I visited a doctor, who is not a friendliest person. With my first baby there is a lot of situations where I think about my decisions as a parent and about the behavior of the baby, whether or not it is normal - so it is not well received, when getting a negative attitude from a doctor. 
So I decided to work hard on my looks (just to be clear, I have long mornings in robe too), to boost a little confidence. As an extra I wore my favorite necklace, which I believe to bring me good luck. It is old silver necklace what belonged to my granny.








Kaltsukast/ from second hand:
Pluus/ blouse: osta.ee
Vöö/ belt: Telliskivi kirbuturg/ Telliskivi flea market
Kott/ bag: Hilbukas (Haapsalu mnt 31, Keila)
Seelik/ skirt: Misjoni kaubad (Paldiski mnt 2, Keila)


1 comment:

  1. Niinii meeldib see outfit! Väga ilus!

    Kelly

    http://thekelluuu.blogspot.com/

    ReplyDelete