10 November 2013

A bad haircut

Ma olen üsna harv juuksuri külastaja ja reedel sain juurde veel ühe põhjuse, miks ma võtsin oma lähedastelt lubaduse, et nad ei laseks mind enam kunagi juukseid lõikama minna. Ma ei teinud oma juustega terve raseduse sisuliselt mitte midagi. Mitte selle tobeda müüdi pärast, et kui raseduse aeg juukseid lõikad, siis laps tuleb poolearuline (ilmselgelt on see üks ebaloogilisemaid müüte üldse), aga ma stressasin oma ülikooli lõputööga ja kodu remondiga, mis pidi lapse sünniks teatud staadiumisse jõudma ja noh, lühidalt öeldes jäid mu juuksed tahaplaanile. Nüüd, mõned kuud pärast sünnitust olid juuksed aga üsna täbaras olukorras, esiteks kukkus neid meeletult välja, teiseks olid nad parajad heinad. Seega ma kibelesin juuksurisse ja ei, ma ei tormanud kohe ummisjalu esimese juurde, vaid kuulasin natuke maad ja võtsin mõnda aega hoogu. Igatahes soovisin ma õlgadeni juukseid ja tukka. Ja tulemus on umbes selline nagu Eesti Tippmodelli saates osaleval Kairil. Tahtmata kedagi solvata, siis see soeng ei ole kohe kindlasti see, mida ma soovisin.

Mu soeng on nüüd umbes selline/ My haircut is something like this

Ega ma juuksuri juures midagi väga kurtnudki, ma tahtsin sealt lihtsalt ära ja ei julgenud tal seda käkki kuidagi parandada lasta. Emotsionaalne nagu ma olen, siis kodus, õigemini autos, oli pill lahti. Ma lootsin, et mõne päevaga harjun ära ja tulemus kuidagi parem tundub, aga peeglisse vaatamine jätkuvalt rikub tuju. Hea uudis on aga see, et tukk on nii palju pikk, et seda ilusti peavõruga üleval saab kanda ja lokkide tegemine teeb olukorra isegi päris kenaks. Aga, mul ei ole lapse kõrvalt aega neid lokke teha ja need ei taha väga püsida ka. Mees mul muidugi lohutas, et algamas on mütsi hooaeg :)
Ma nüüd ei teagi, kas minna mõne teise juuksuri juurde ja lasta seda kuidagi parandada, mis tähendaks veel lühemaid juukseid või kanda peavõru ja mütsi järgmised 3 kuud.
Kommentaaridesse võtan vastu häid lohutussõnu, nõuandeid juuste kiiresti kasvama panekuks ja nippe, kuidas seda jõledust kiirelt ja lihtsalt sättida.


See on tulemus, mille suure vaevaga saavutasin, aga püsib ehk tunni/ This is what I accomplished with hard work, but it stays about an hour

Well, I got like really bad haircut. I didn`t do like nothing with my hair during pregnancy so I was super exited about new haircut.  I wanted a bang and shoulder length hair. What I got is just more than ugly. My hair are like on the first photo. I have complained about them two days and hoped that I get used to them and then they don`t look that bad. Well that didn`t happen. Now I look ways to style them - hairband and hot rollers helps a lot, but curls don`t stay in my hair more than hour.  
So, if you have good advice how to style them or how to make them grow faster, then let me know. Or if you just want to comfort me, then leave a comment.

12 comments:

  1. You still look beautiful! No worries, because no haircut can make you look less gorgeous!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kui sina ka nii ei arvaks, siis oleks täitsa kurb ja siin ei aitaks uuest mütsist ka!

      Delete
  2. Ma nõustun esimese kommentaariga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te Raikoga oletegi suurimad meelitajad. Aitäh sulle.

      Delete
  3. Mina lasin just üsna sarnase soengu lõigata koos tukaga. Kuna mul aga tukka pole iidamast-aadamast olnud, on sellega raske harjuda ja seepärast punun ma selle üle päeva patsi :) Ehk siis selline tavaline kalasaba taoline patsike, mis võtab enda sisse selle tuka ja siis natuke muid juukseid, et ikka lõpuni saaks punuda. Ja ülejäänud juuksed on siis lahtiselt. Vähemalt Sa proovisid nüüd ära ja tead, et nii enam ei taha :) Sa oleks ehk nagunii selle kunagi ära teinud.
    Lokid on ka muidugi hea variant + siis sirge tukk. Proovi, äkki saad punupatsidega kenad lokid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minul on tukk paar korda varem olnud ja olen sellega kord rahul olnud ja siis mitte nii väga, aga mingi perioodi tagant kipub taas mu ellu tulema. Tuka mitte meeldimises võin ehk veel ennast kuidagi süüdistada, et ei suutnud ennast arusaadavaks teha, aga pikkuses on ikka juuksed minu soovitust üle 5cm lühemad ja see on ikka märgatavalt teine soovitust. Samas ma usun, et õlgadeni olekski minu enda piir, niiet ma usun, et nii lühikesi juukseid kui praegu ma enne vanadust küll enam ei tee, niiet selles suhtes on sul õigus, et sain vähemalt ära proovida.
      Ja erinevad punutised on tõepoolest head variandid, mul nendega vaja ainult natuke harjutada veel :)

      Delete
    2. Mina õppisin endale igasuguseid punutisi pähe tegema just siis, kui Lola väikseke oli ja me kodus rahulikult enda ja teineteisega olla saime. (:

      Delete
  4. Hehh, ma pole kunagi väga oma juustega rahul. Alati kuidagi ligadi-logadi. Sul aga õnnestub oma juustest alati ilusad soengud välja võluda. Ilus oled! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaamera on mu juuste vastu helde, niiet need ilusad soengud teinekord nii ilusad ei olegi, vaid täitsa tavalised,

      Delete
  5. Agnes, Sa näed ju suurepärane välja iga soenguga, kuna su sisemine ilu on juba nii ilus! Aga kui sa ise ei ole rahul oma juustega, siis soovitan ikkagi minna teise juuksuri juurde, sealt sa saad südamerahu ja loodetavasti ka enesekindluse! Sest alati on kõige tähtsam, kuidas sa ise ennast tunned, mitte see, kuidas teistele see meeldib. Kui oled enesekindel, siis see kiirgab ka väljapoole ja kui pole, siis näevad seda ka teised... Samas on ka võimalus mütsimaailma sukelduda ja oodata kevadet, kui mütsi alt on kiharad välja tulnud :D Aga mu meelest on praegune ka niiii nunnu ja mina jätaks nii ja lokitaks kaaaa vahel.. ! Look`s like Marilyn Monroe, kes on minu suur iidol!! :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ande, sa oled tõeline tujutõstja :D
      Ma ei suuda ise veel otsustada, kas minna või mitte. Kui ma saaks kergesti fotol oleva lokkidega tulemuse ja see püsiks, siis ma kindlasti ei läheks, siis ma oleks nende juuste üle ehk täitsa rahulolevgi, kui isegi mitte natuke rõõmus. Lokid aga vajuvad tunni ajaga välja - proovin veel papiljottidega ja punupatsidega teha, ehk need püsivad paremini. Ka ainult peapaelaga on enam-vähem okei variant. Samas, sisimas ma tunnen, et see ei ole ikka see... aga kardan, et teine juuksur teeb selle krempli kuidagi veel hullemaks.

      Delete