01 November 2013

Kaltsuas: Kauplus Soodukas (Tammsaare tee 94, Tallinn)

Lisaks Magda Misjonipoele, millest kirjutasin mõni päev tagasi, külastasin ma samas hoones asuvat kauplust Soodukas (Tammsaare tee 94, Tallinn).
Kauplus on üsna pisike ning müüb ainult naisteriideid, mis on väga korralikud ja moodsad - katkisi, välja veninud ning muidu ebaesindusliku välimusega kaupa sealt ei leia. Mainimata ei saa jätta poe ülisõbralikku omanikku, kes ise kaupluses töötab. Omanik Sirje ütles, et talle meeldivad riided ja inimesed ning seda on ka tema suhtumisest klientidesse näha.
Kerge ebamugavustunde tekitas minus poe väiksus, mistõttu iga su liigutus on näha ning pundi sõbrannadega võib shoppamine kitsaks minna. Ma eelistan teinekord pikalt riiulite vahel seigelda ja mõne eseme puhul seda korra-kaks haarata ja siis ümbermõelda ning vaikselt omaette riietes sobrada.
Meeles tuleks pidada, et ka seal poes on arveldamine ainult sularahas.
Poe facebooki lehe leiab SIIT, kus üsna tihti üleval ka näiteid uuest kaubast! 

On Monday I also visited second hand Soodukas (Tammsaare tee 94, Tallinn). It is small shop that sells only womens clothes. All clothes are modern and in good shape. The owner is working in shop herself and is the loveliest person I have seen. She said that she loves clothes and people and that´s something you can see from how she acts with customers.
Shop is very small, so I felt little uncomfortable, cause my every move was visible, also you fit there with bunch of friends.
You can find their facebook page HERE, where are also examples of new items.








2 comments:

  1. Minu jaoks on see omanik. natuke liiga kõva häälega ja selline nagu surub enda arvamust liiga peale.....sellepärast polegi rohkem läinud ja ka osad asjad on liiga kallid....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuna ma midagi selga ei proovinud ja läksin pigem poega tutvuma, siis arvamuse peale surumise kohta ei oska midagi öelda, aga iseenesest on see ebamugav tõesti. Olen seda erinevates poodides nii mõnigi kord kohanud. Eriti on meeles üks juhus, kus küsiti, kas saab abistada ja eitava vastuse korral ikkagi pakuti mitut eset.

      Delete