12 November 2013

OOTD - 12.11.2013 and new eyeglasses

Kiire tänase poole päeva riietuse postitus. Nimelt teisipäeviti käin lapsega võimlemises ja seal olin mugavamalt - püksid ja T-särk. Nii kaua kui veel vähegi ilma on, üritan ma siiski õues pildistada, samas ma vaatan, et eriti tänase halli ja kergelt uduse-vihmase ilmaga ei jää need kõige paremad, kuid kodune oranž tapeet ei paelu mind ka fotode taustana.
Lisaks sain ma täna oma uued prillid kätte, mis on lihtsalt super. Olen väga rahul ja hoolimata sellest, et valisin need välja pikkade juustega, sobivad nad endiselt hästi. Ühe lisapildi prillidest, leiab mu blogi facebookist.

Fast post about the outfit of the half day. Every Tuesday I take my daughter to baby gymnastics and I went there comfortably - with T-shirt and pants. As long as possible, I will try to do all the pictures outside, but the grey and depressing weather we are having today, will make it very hard. Also, the orange wallpaper in our living room is not very compelling background to the pictures.
I got my new glasses today and they are great. Although I chose them while having long hair, they still fit and look especially great. You can find one extra photo with eyeglasses from my blog facebook.










Kaltsukast/ from second hand:
Seelik/ skirt: Keila turu kaltsukas/ second hand in Keila market
Pluus/ blouse: osta.ee/ osta.ee (local ebay)
Kõrvarõngad/ earrings: Keila Sõbralt Sõbrale/ Sõbralt Sõbrale in Keila



4 comments:

  1. Kust need prilliraamid ostsid ja palju maksid? Oleks endalgi vaja uusi ja midagi sarnast.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keila Selveri Stockoptikast ja maksid ainult 19,90 (Feel Good raamid)

      Delete
    2. Tartus polegi Stockoptikat vist :(

      Delete
    3. Ma usun, et selle firma raamid võivad mõnes muus optikas ka esindatud olla. Uurida igatahes tasub.

      Delete