13 November 2013

White blazer

Eile õhtul jõudis minuni osta.ee-st ostetud valge pintsak. Ma ei pannud sellele pintsakule just kuigi suuri lootusi, oksjoni fotod ei olnud küll otseselt kehvad, aga puudusid seljas fotod ja laotatuna tundus pintsak mitte midagi ütlev. Samas jäi ta mulle meelde ja nii ma pakkumise tegin ning 1€ ta eest välja käisin. Kas pole mitte imehea hind!?
Tegelikkuses on see pintsak lihtsalt perfektne. Ausalt, ma säran praegu seda postitust kirjutades. Oma olemuselt on ta pikem kahe taskuga pintsak, mis on nii mitmeti kantav - igapäevasena või pidulikumana, kleidi või teksadega. Kolasin netiavarustes ringi ja lisan mõned inspiratsioonipildid ka.

Yesterday I received white blazer I bought from auction site osta.ee. I didn`t get my hopes up, because the auction photos wheren`t very flattering. But it was good enough to get my attention, so I bought it for 1€. What a fabulous price, almost free.
Blazer turned out to be perfect! There is so much ways to wear it - casual or formal, with jeans or whit dress. I show some inspiration pictures also.



Mõned paljudest viisidest, kuidas valget pintsakut kanda:/ Some of the many ways how to wear white blazer:






3 comments:

  1. Kena!
    Mind huvitab,mida sa otsingusse kirjutad,kui neid pilte otsisid?Oleks hea ka ise vahest inspiratsiooni möttes kasutada!
    Ettetänades....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga üldiselt otsisin ehk "white blazer", "outfit with white blazer". Huvi võiks veel pakkuda "how to wear white blazer" - sellega tuleb paar blogipostitust erinevatest kandmisviisidest.

      Delete