09 February 2014

08.02 - Keila kirbukas + OOTD

Eile oli Keila kultuurikeskuses kirbuturg, kus ma hoolimata on nohusest ninast ja haigest kurgust müümas käisin. Kui mehe riiete jaoks on kogu rkapis ruumi ainult 4 riidepuule, siis ilmselgelt on meil liiga pisike kapp (või siis minul natuke liiga palju asju). Nii ma mõned vähem kasutatavad asjad välja praakisingi. Leidsin ühes käekotist, mida ei olnud ikka väga ammu kasutanud ülesse ka oma juhiload, mis nii aastakene kindlasti kadunud olid. Niiet, edukaks oli kogu ettevõtmine igaljuhul.

Kahjuks ei saanud ma lauaga müügiplatsi, aga õnneks on mul kodus stange olemas, niiet see ei olnud kuigi suur mure. Riideid valides ja müügiks ette valmistades mõtlesin sellele, milliseid asju mulle endale osta meeldib ja sellest lähtuvalt nägin päris palju vaeva enda asjade ettevalmistamisega:
1. Kõik riided olid puhtad, sirged. Mõne kauem seisnud asja pesin veel ekstra üle.
2. Valisin riietele ühesugused valged riidepuud, välja arvatud seeliku ja pükste jaoks mõeldud riidepuu. See ei ole mingi totaalselt oluline asi, aga see tegi üldpildi väga palju korralikumaks.
3. Kõik riidepuud paigutasin stangele ühte pidi. Ma ise ei salli kui riidepuud on risti-rästi, ka kodus kapis on mul kõik riidepuud ühtepidi.

4. Kuigi asju, millest ma olin nõus loobuma, tuli paras ports, siis jätsin osad müüki lisamata, et riidepuid saaks stangel vabalt liigutada ja kõiki esemeid korralikult vaadata.
5. Meisterdasin kõikidele esemetele ühesugused hinnasildid, mis lipsukesega riidepuudele sidusin.

6. Lisaksin otsustasin ennast nii palju ilusaks teha, kui mu haigusest lopergune nägu lubas, unustamata ära mugavust.

Ma suutsin segamini ajada kellaaja, niiet jõudsin tund aega varem kui plaanisin kohale, aga juba siis olid müüjad ukse taga järjekorras, et paremat kohta saada. Mina sellel mõtet ei näinud ja ootasin ilusti autos, kuni uksed lahti tehti. Iseenesest oli see selline teistmoodi tunne enne nö algust teiste kaubale pilk peale heita ja enda asju rahulikult sättida.
Kurb oli see, et endale polnud kohe mitte midagi osta, peamiselt müüdi lastekaupa. Enda lapsele paar vajalikku riideasja ma siiski sain.






Kaltsukast/ from second hand:
Kott/ bag: Keila turu kaltsukas/ second hand in Keila market
Jalanõud/ footwear: Rõõmus kirbukas Keilas/ local flea market in Keila
Pluus/ blouse: ema nooruspõlvest/ it was my mom's when she was my age

I attended local flea market yesterday. I wanted the marketplace with table, but unfortunately they were all booked, but that was not that big deal, as I have hanger bar. I decided to sell some clothes so my fiance can also have more than 4 items in our closet. Yes, we do have to small closet (or maybe, just maybe I have quite much clothes. When I was sorting my stuff I found my driving licence what where lost about year from my hand bag. A sign that I don´t wear this bag very often.
When I prepared my clothes I was thinking what items catch my eye. So I put quite much effort in preparation:
1. All clothes were clean, without wrinkles.
2. I chose all same looking white hangers except two hangers for jeans and skirt. It wasn`t that important, but in my opinion it made the overall impression so much better.
3. I put all hangers facing same way. I can´t stand when hangers are randomly.
4. I had more clothes I was ready to sell than I actually took with me to the flea market. I didn`t want to much clothes on hanger bar so that moving and watching them is almost impossible.
5. I made cute little price tags for all items.
6. I wanted to look as nice as possible although I was sick. I don`t want buy items from ugly people, why other people should want that. 

4 comments:

  1. kui palju asju müüdud said? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ideaalis oleks võinud rohkem :) aga kuskil veerandi ehk.

      Delete
    2. Keilas tunduvad olevat päris mõnusad kaltsukad😊

      Delete
    3. Kaltsukatest tegelikult soovitaksin ainult seda turu peal asuvat, millest ma blogis kõige rohkem jutustan. Aga soojade ilmadega korraldatav Rõõmus kirbukas on üks väärt koht :)

      Delete