31 March 2014

OOTD - 28.03.2014 + time with my family

Reedel käisin õe ja vanematega Lennusadamas Titanicu näitust vaatamas. Ema tahtis sinna juba ammu minna, kuid viimane kord käisid nad jõulude paiku ja siis veetsime lihtsalt aega kodus head toitu nautides. Järjekorras me eriti ootama ei pidanud, 10 minutit ehk ja teenindus oli väga viisakas ja meeldiv. Lennusadam ise ja Titanicu näitus olid minu jaoks aga pettumused. Õigemini Lennusadamas tegime ainult kiire tiiru ja külastama läksime ikka eelkõige Titanicu näitust. Olin nii mõnestki blogist ja meediast selle kohta palju positiivset lugenud, niiet ootused olid kõrged, aga minu jaoks oli kogu asi kokkuvõttes igav. Lisaks oli kogu näituse valgustus nii halb, et ilma välguta ei saanud põhimõtteliselt ühtegi pilti (ja välguga pildistamine oli keelatud) ja minul väsisid lõpuks silmad ära selles valguses lugemisest.
Kui teised inimesed viivad oma külalised vaatamisväärsusi vaatama, huvitavale kontserdile või kevadisse parki jalutama, siis mina viisin oma õe hoopis Keila turu kaltsukasse. Mida me ostsime ja poest endast loodan pildid teieni tuua homme. Tänastel fotodel aga minu reedene riietus ja üks pilt minu vanematest Titanicu näitusel ning eile Keila turul kaltsuka eest tehtud foto õest.

On Friday me, my sister and our parents visited the exhibition of Titanic . It was huge hit in Estonia and people were standing in lines even for hours. We were lucky and waited only about 10 minutes. Exhibition itself was little disappointment. I read a lot positive reviews about this exhibition, but for me it was disappointment - it was boring, lighting was bad, so there was impossible to take good photos without flash ( and taking photos with only no flash was allowed) and it was tiring to read in this light.
Other people go sightseeing or visit interesting concert with their guest, but I dragged my sister to my favorite local thrift store. What we bought I show you hopefully tomorrow, today my Friday' s outfit and one picture of my sister in front of thrift store and on the second one are my parents in exhibition.







Kaltsukast/ from second hand:
Seelik/ skirt: Keila turu kaltsukas
Pluus/ blouse: Vikerkaare kaltsukas Tapal
Tagi/ leather jacket: Telliskivi kirbuturg
Kott/ bag: Keila turu kaltsukas

No comments:

Post a Comment