15 August 2014

OOTD: Lace shorts

Mul on hea meel, et ilmad jahedamaks läksid, sest tööl on palavaga raske ja vähe napimat riietust ka kanda ei või. Seda viimast ma õppisin muidugi raskel moel ehk kui esimest korda need väga soojad ilmad tulid läksin tööle lühikeste pükstega, kohe palju mugavam oli olla. Aga... Mõne aja pärast tuli eestöötaja ja küsis, kas mul kapis vahetuspükse on ja veidi pärast teda tuli tiimivanem ja ütles, et tänane päev ole siis lõpuni, aga enam ära küll nii lühkeste pükstega tööle tule. Selgituseks, et ei olnud sugugi selline paar, et kannikad välja paistaks, vaid tavalised viisakad püksid ja lisaks käib tööl riietuse peale veel pikem kaitsepõll. Olen ka päris kindel, et sellist punkti ei ole ka sisekorraeeskirjades. Seega põhjus, miks lühikesed püksid keelatud on jäigi teadmata, sest keegi ei põhjendanud ka. Ega midagi, lasin mehel endale töö juurde pikad teksad tuua.

Aga vabal ajal saab lühikesi pükse kanda küll. Need pitspüksid on neile, kes blogi facebooki jälgivad juba tuttavad. Ostetud on Leiupoest ja maksid 4.90€. Suveilmad hakkavad vaikselt otsa saama, aga kampsuni ja madalate saabastega annab veel sügiselgi kanda. Mina kombineerisin need õhulise pluusi ja beežide kingadega. Käekoti jätsin üldse koju, vaid kasutasin hoopis rahakotti, kuhu telefon ka ära mahub.


Kaltsukast:
Lühikesed püksid: Leiupood
Pluus: Rõõmus Kirbukas Keilas

2 comments:

  1. Väga ilus leid :) Mulle ka meeldib see variant, et hilissuvel/sügise hakul lühikesi pükse veel saabaste ja pikakäistega rõivastega kombineerida saab.

    ReplyDelete