10 June 2015

OOTD: 09.06.2015

Eilsest päevast endast ei ole mul midagi kirjutada, sest ma julgen kahelda, et info kuidas mu sünnitusjärgne kontroll läks siinse blogi lugejatele huvi pakub. Lisaks käisin Hesburgeris ja tõin pärast seda eelnevalt kirjutatud põnevust lapse vanaema juurest ka ära ja kõige sellega päeva eredamad hetked saidki otsa, muidu oli tavapärane päev lastega.
Riietusest võin natuke pajatada küll, sest ma ise olin selle nahkjaki kandmise pärast ülielevil, sest jaanuaris see mul eest kinni ei mahtunud ja lisaks ootassoojemaid ilmasid ka. Aga see jakk on nii äge, just selline ese millega tunned, et võid maailma vallutada :) Kogu riietuse juures hoidsin lihtsat must-valget joont, kus materjalid ja mustrid hakkasid omaette elu elama ja outfitile põnevust lisama. Värvilaiguks olid mu punased prillid ja punakasroosa huulepulk.

Ühest asjast pean aga veel rääkima, lugesin eile Britt´i blogi viimast sissekannet ja hakkasin mõtlema, et ka minu blogis on ju üsna üks ja sama: outfiti postitused, uued kaltsukaostud ja kaltsukaid tutvustavad postitused. Nii ma siis eile mõtlesin selle teema peale terve päeva, et ehk ka Sina, armas blogilugeja, ootaksid siit midagi enamat, sooviksid lisaks eelnevalt mainitud postitustele mingit teistlaadi postitusi vahelduseks? Milliseid postitusi üldse kõige rohkem ootate? Igatahes jagage oma ideid, sest ma valetaks kui ütleks, et seda blogi siin ainult enda jaoks teen :)


Kaltsukast:
Kingad
Kott: Humana
Seelik: Mikumardi
Nahkjakk: Like Twice


12 comments:

  1. Tere, mina loen Sinu blogi just sekkaritega seotud postituste pärast ja ei oota küll väga mingeid muid teemasid. Ise olen samuti teise ringi poodide fänn ja olen tänu sinu blogile niimõnegi uue poe avastanud, Vahepeal tegid ka fotosessioone, nendega võiks ju ka jätkata.

    ReplyDelete
  2. Minu arust võiksid sa lisada ka laste ootd postitusi ning meelsasti loeks üldse igapäevaste tegemiste kohta.

    ReplyDelete
  3. Ka mina loen su blogi selle pärast, kuidas ja millest sa kirjutad :) second-handide austajana on väga põnev lugeda, vaatamata sellele, et ise käin enamasti vaid paaris kindlas.. Ma arvan, et neid igapäevablogijaid/lihtsalt moeblogijaid on küllalt!
    Tahtsin kiita ka outfiti, väga tuus!

    ReplyDelete
  4. Minule meeldib ka vahelduseks, et on mõni nö stiilipuhas blogi. Eks ma loeksin teisi teemasid ka, kuid kindel joon eristab siinset kindlasti paljudest teistest!

    ReplyDelete
  5. Aitäh teile! Üldiselt ma väga palju tagasisidet ei saa ja aeg-ajalt on vaja kinnitust, et ajan nö õiget asja :)

    ReplyDelete
  6. Nõustun eelkõnelejatega! Kui sekkaripostitused oleks vaheldumisi chit-chatiga, siis ma ilmselt ajapikku loobuks lugemisest, lihtsalt jõud ei käiks üle kogu infohulgast. Mulle meeldib su blogi just nii nagu ta on :)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Ma ei tea, kuidas ma nüüd kogemata nii palju ühte ja sama kommentaari postitasin, aga tahtsin kahte asja öelda - esiteks tänu blogiauhindadele ma selle vahva blogi leidsin (väga kihvt blogi!) ja teiseks ääretult äge seelik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :)
      Kusjuures see seelik seisis miski aasta peale ostsmist enne kui uuesti kandma hakkasin. Vahepealne periood see mulle üldse ei meeldinud oma pikkuse tõttu - ilma kontsata jääb ta natuke veider.

      Delete
    2. oh mul on samamoodi, et mõni second handist ilma proovimata ostetud riie jääb pikaks ajaks kappi seisma ja siis ühel hetkel saab sellest lemmikriietusese:)

      Delete