17 September 2015

OOTD: 17.09.2015 - Abikaasa valik

Tundub, et väljakutse, mulle nädal aega riided välja valida, võeti vastu, sest õhtul sigines laua nurgale uus komplekt riideid. Lisaks on näha, et Raiko mu blogipostituse ka hoolega läbi luges, sest tänase riietuse kott oli oletatavasti eilsest postitusest lähtudes erkpunane valitud :) Muidu on väga minulik ja lastega kodus olemiseks (eriti nüüd, kus plika nohuseks jäi ja lasteaiast koju jäi) eriti mõnus riietus, parajalt igapäevane ja mugav, aga siiski silmale ilus vaadata. Aga... Vot koti oleks ma küll järjekordselt teise valinud, oleksin ise hoopis oma mõnusa seljakoti siia juurde valinud. Mu meelest oleks see nahkjakiga perfektne kombo!

Raikolt nurusin ka kommentaari välja, et miks just need riided:
"Järgmine komplekt pidi tulema mugavam, sest eelmise kohta sain kurta, et liiga formaalne ning et jalad hakkasid valutama. Seega vähe mugavam setup tundus ok. Läksin värvi poolest tumedamaks, rohkem Eesti sügist. Punane kott on lihtsalt värvi pärast, sest minu jaoks must ja punane on hea kombinatsioon."


Kaltsukast
Jalanõud
Pluus: Keila turu kaltsukast
Kott: osta.ee
Nahkjakk: Like Twice

4 comments:

  1. Kiidusõnad abikaasale, järjekordselt. Kott sobib just hästi selle punasekirju pluusiga ja nahkjakk teeb asja ägedamaks. Ootan juba järgmist!

    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei mõelnud, et kott ei sobi, vaid ülejäänud outfit on selline, mida oleksin suure tõenäosusega ka ise omavahel kokku sobitanud ja kui siis seisaksin kapi ees ja valiksin kotti sinna juurde, siis ma ise oleksin raudselt seljakoti valinud.
      Aga mul on hea meel, et tema valis selle punase koti, see oli umbes kaks aastat tagasi mu suur lemmik, mis nüüd mõnda aega pole kapist välja saanud. Oligi viimane aeg :)

      Delete
  2. Väga ilus kombinatsioon! Mulle see kott särtsu mõttes just meeldib kuigi ega sinu pakutud seljakotil ka midagi viga poleks olnud - ehk oleks nõks tumedaks värvigamma poolest jätnud kogu kompoti. Su mehel on hea stiilitaju asjade kokkusobitamisel! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan mehe eest, kuigi tean, et ta käis siin ise ka lugemas :) Ma natuke tahaks uskuda, et ta stiilitaju on meie koos meie suhtega kasvanud - eks ma päris tihti uurin temalt arvamust ja arutlen stiili teemade kohta valjusti ja no kaltsukatesse tarin ka pooltel kordadel kaasa.

      Delete