21 October 2015

Uued ostud: Paavli sünnipäevanädal ja väike pettumus

Paavli kaltsukas on hetkel sünnipäevanädal, kus iga päev on mingi kaubagrupp soodsam ja igal teemapäeval just seda kaupa eriti palju:
E - ilusad asjad, retrokaup
T - lasteriided -20%
K - naiste- ja meesteriided -20%
N - tekstiil ja raamatud -20%
R - saab endale täringuga allahindluse visata

Mul oli veel alles Raikolt sünnipäevaks saadud Paavli kaltsuka kinkekaarte ja kuigi ma algul plaanisin eile Paavlisse minna, siis asjaolude kokkulangemisel ei jõudnudki, niiet läksin hoopis täna, seda enam, et täna oli naisteriietel soodushinnad ka ja valik tavapärasest suurem.
Kohale jõudsin umbes pool tundi peale avamist, paras sagimine käis ja peaaegu igal vastutuleval naisel oli käru kuhjas täis :) Ise tegin vist rekord kaltsukakülastuse üldse - kaks tundi ühes kaltsukas.

Esimese asjana suundusin vaatama mantleid, kahjuks ühtegi sobivat ei leidnud. Teisena mõtlesin kudumite peale, aga seal ei olnud ka midagi vaadata, kui mantlitest ma vähemalt kahte proovisin, siis kampsunitest ei leidnud ühtegi proovida. Aga see-eest oli jalanõusi täna tohutu valik: kokku kuhjasin kärusse endale sobinutest kahed saapad, ühed lillad kingad, hallid tennised. Tiirutasin seal ühte ja teistpidi, vahepeal tegin riietusruumisin Raianile kerge power snacki. Üsna lõpus leidsin endale imeliuse jope, see oli küll kohe algusest peale kindel valik. Kuna ma tahtsin kogu ostu teha ainult kinkekaartide eest (mõni euro üle oli lubatud, aga otseselt raha eest osta ei plaaninud), siis kogu aeg arvutasin, et mida võtta ja mida jätta. Jope hind oli 20€, aga see on nii ilus ja korralik ja kuna ma arvutasin, et 20% läheb veel maha, siis täitsa OK hind.

!!! Kassas sain aga ebameeldiva üllatuse osaliseks. Kui maksan kinkekaartidega, siis päeva allahindlust ei saa. Lihtsalt nii olla! Mulle tundus see väga veider, sest kinkekaart on ju samaväärne rahaga, jah, kui summa väiksem, siis tagasi tõesti raha ei saa, aga et asja hind on kinkekaardiga makstes teine kui see raha eest ostes oleks?! Facebookis sünnipäeva ürituse juures on neil kirjas, et sünnipäevaallahindlusele kliendikaardi soodustust lisaks ei tule, kinkekaartide kohta küll midagi kirjas pole. Mis nende kinkekaartide point siis on? Järgmine kord võib mees mulle hoopis sularaha siis ümbrikusse panna ja ütelda, et see on kaltsukas shoppamiseks. Igatahes pettusin!

Lõpuks siis valisin uusi olusid arvestades saapad(10€), jope(20€) ja teksad(8€). Kõik on väga ilusad ja korralikud ning saapad sisuliselt uued, aga mõru maik jäi külastusest veidi ikkagi juurde.



11 comments:

  1. ähhhh... sõitku seenele, kui nõme :S loo moraal on siis see, et lihtsalt ei tohi osta paavlist kinkekaarte ja asi tahe. palju õnne neile :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tõepoolest ja mul oli veel kunagi mõte lugejatele nende kinkekaarte jagada. Võib kümme korda arvata, kas ma seda enam teen!

      Delete
  2. Muudes kohtades alati on ikka olnud nii, et võetakse allahindlus enne ning siis maksad kinkekaardiga nagu rahaga. Väga imelik neil see asi.

    ReplyDelete
  3. Sünnipäevaallahindlusele kliendikaardi soodustust lisaks ei tule? Huvitav, sest käisin samuti täna seal ja küsiti, kas kliendikaart ka on + naisteriiete 20% soodus ... ilmselt nad ise ka ei tea, mis äri nad ajavad...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soodust sain ma selle osa pealt, mis sulas juurde maksin ehk siis 3€ eest. Aga eelmine kord kui kinkekaartidega tasusin, siis kliendikaardi soodust küll sain. Eks vist ongi nii, et oleneb müüjast, sest igaüks teeb isemoodi.

      Delete
  4. Mina oleksin kindlasti kõva häält teinud, eriti kuna kirjas ju polnud midagi selle kohta et kinkekaartidega tasumisel mingi teine süsteem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olin nii hämmingus, et ei osanud reageerida väga. Korraks käis küll mõte, et üldse mitte osta siis, aga kuna mulle asjad ikkagi meeldisid ja jopet oli tegelikult vaja ka,...

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Mõnusad saapad! Alateadlikult otsin selliseid musti ja seest karvaseid saapaid juba tükk aega..ja siis mõni lihtsalt leiab kaltsukast! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on tavaliselt nii, et kui midagi vaimusilmas hullult otsin, siis ei leia või ei sobi hind, kui mõtlen, et tühja kah, polegi tarvis, siis asjad ise kuidagi leiavad tee minuni :D Ja mõni kord peab lihtsalt vedama :))

      Delete