14 September 2016

Uued ostud: Roosa mantel

Laupäeval oli Keilas lauluväljakul kirbukas ja kuna mul ootamatult tööpäev ära jäi, siis läksin koos preiliga ka. Läksime rattaga, sest noh nüüd me ju saame. Pealegi õuekirbukatel on rattaga palju mugavam ka, ei pea ju parkimise pärast muretsema ja kusagilt kaugemalt kõndima. Aga see selleks, ma ju hoopis tahtsin oma ühte ja ainukest ostu näidata - roosat Zara mantlit, mis maksis *trummipõrin* 5€!
Ma ei ole ammu enam nii öelda photoshoote teinud, veel vähem ise, see tähendab statiivi ja taimeriga. Täna siis tegin. Pooltel piltidel oli fookus paigast ära, aga need kaks, mida teile näitan mulle väga meeldivad. Aga pildistamise probleemi juurde, siis kahe pisikese lapse kõrvalt leida sellist aega, kus mees saaks minust pilti teha nii, et see ei hõlmaks ühte või kahte õnnetut last või et iga mu riietuse pildistamine ei muutuks perepildiks, siis äkki on Keilas mu lugejatest kedagi, kellele pilti teha meeldib ja aeg-ajalt minu peal harjutada tahaks?
Aga nüüd vaadake kui imeilus see mantel on! Eksole, ma ei kujuta seda ette? :)


5 comments:

  1. Vauu! Just päeval mõtlesin, et tahaks ilusat roosat mantlit omale ning õhtul otsustasin üle pika aja Sinu blogisse kiigata... ja vaat, mis siin on. :) Täitsa kadedust tekitav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mõttemaailmal on suur jõud, niiet tuleb aga ennast roosa mantliga kõvasti ette kujutada ja mine tea, kust sinu mantel vastu vaatab :)

      Delete
  2. Ooohhhh! Ma olen suisa kade selle mantli peale. Väga-väga ilus tõesti! :)

    ReplyDelete
  3. Ooohhhh! Ma olen suisa kade selle mantli peale. Väga-väga ilus tõesti! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eksole, viimasel ajal mind enam muuga ei näegi :D

      Delete