28 November 2011

Christmas are red!

Ja jälle pean alustama vabandusega, et mu blogis on natuke vaiksem - kuid lihtsalt puuetega inimeste praktika on väga väsitav (ka eelmised praktikad on väsitavad olnud), niiet koju jõudes prantsatan diivanile ja sellega mu sisukad toimingud lõppevad.

Kuid kuna ma polnud nii ammu saanud mahti kaltsukatesse minna, siis ma muudkui kibelesin ja kibelesin ja laupäeva hommikul ärkasin vara, kuigi oleks võinud ju lõunani voodis vedeleda ja lõpuks välja magada. Mina aga seadsin sammud Keila turul asuvasse kaltsukasse, mis teatavasti on üks minu lemmikuid ja nagu ma varem olen maininud, siis on suur pluss, et see on avatud ka nii laupäeval kui pühapäeval.

Kuigi ma oleksin tahtnud poest lahkuda suure sületäiega, siis tegelikkuses pidin ma tegema valiku. Lõpuks sai letile asetatud punane käekott (9€) ja ühe paariaastase neiu jõulukink (sellest viimasest ma igaks juhuks midagi rohkemat ei maini, kui et tegemist on ühe vahva mänguasjaga). Käekott on aga parajalt suur, niiet mahutab A4 ilusti ära ja mõnusalt jõuluootuse värvi. Isegi mu muidu käekottidest ja kingadest arvamust mitte omav mees ütles, et kena kott :)




6 comments:

  1. Aih, kott on tõesti ilus:D Lausa ajab kaltsukatesse kondama...

    ReplyDelete
  2. Tänan, ma muidugi oleks sealt veel ühte kotti ja paari asja tahtnud, aga ehk on järgmine kord midagi neist asjadest veel alles :D

    ReplyDelete
  3. vau, väga hea leid! :) Võiksid teha postituse headest kaltsukatest, ma olen muidu tartlane, aga tallinnasse satun ka ja hea oleks mõnda kohta ikka teada. :)

    ReplyDelete
  4. sellise koti leidsid kaltsukast? Lahe! Olen kade :P

    ReplyDelete
  5. Ma arvan, et seda kotti on ehk paar korda kantud - põhi ega sangad pole kumbki üldse kulunud, niiet tõesti vedas :D

    ReplyDelete