03 March 2012

Telliskivi kirbuturg

Ma ei saa sellest kohast vist iial üle. Telliskivi kirbuturg on lihtsalt nii mõnus koht - nii toredad müüjad ja ostjad, kihvtid riided, jalanõud, raamatud, ehted, tassid, taldrikud, filmid, plaadid, mänguasjad... See on lihtsalt nii tšill paik - kogu see atmosfäär on selline teistmoodi, nagu oleks kusagile hoopis teise riiki sattunud.
Ma ei olnud pikka aega käinud, viimati enne jõule. Mõtlesin, et võiks ju üle pika aja minna. Mõeldud, tehtud! Ja nagu ikka ei pidanud ma pettuma. :) Ostud pildistan üles homme. Ning nagu ikka, jäi maha palju kraami, mille järgi hing kripeldab! Aga ilmselgelt kõike ei saa.





Ja kohe seal samas on ka antikvariaat ja kasutatud mööbli pood.


4 comments:

  1. Ahaha. that is so cool! I also go to the second hand shops like this ^^

    Best wishes,
    Karro
    http://stylebykarro.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Great to hear... I just love those places. Even the people there are much nicer :)

    ReplyDelete
  3. Oii.. Käisin just oma noormehel Soomes külas ning kui tema iga päev tööl oli veetsin mina oma ootamise aja erinevatel kirbuturgudel.. Ja neid on seal niiiiiiiii jubepalju (ja nii suured!) et silme eest võttis kirjuks lausa.. Seal olles mõtlesin ka et kahju et meil Eestis selliseid üritusi ja poode nii vähe on :( Keskendutakse enamasti ainult riietele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadedaks teed. Mul õde tuleb ka Soomest ikka enamasti nii, et mulle on midagi taaskasutuskeskusest kaasa toodud. Ise ma Soome kirbukaid jms kohti avastama pole jõudnud... Aga Eestis on tõesti riided, jalanõud, ehted peamine, mida leida annab. Aga noh, hea et needki on :))

      Delete