17 April 2012

Pitskleit

Viimased kaks nädalat on mu blogis suuremat sorti vaikus olnud. Nimelt olin ma päris korralikult haige, siis sain terveks ja jäin uuesti haigeks. Lisaks käisid mul vanemad Saaremaalt külas ja paar viimast päeva pühendusin ainult nendele ja muidugi on kevadine aeg see, kus suurel määral eksameid toimub.
Aga veel enne seda kui ma haigeks jäin ostsin ma ühe imelise sinise pitskleidi (nagu enamus mu oste, siis ikka Keila turul asuvast kaltsukast). Hinnaks oli 4.5€ ja ega rohkem sõnu polegi vaja - pildid räägivad enda eest.






Kaltsuka lahtioleku ajad on neil ka muutunud, küll juba mõnda aega tagasi, aga olen unustanud fotokat kaasa tarida. Nüüd nad enam pühapäeviti lahti pole, kuid õnneks ollakse edasi avatud laupäeviti.


Last 2 weeks have been quiet here. I was sick, got better and was sick again. So most of this time I was just in bed and sleeping. Also my parents visited me and I took some time off to be with them.
But before I got sick I bought beautiful blue lace dress. Like most of my recent clothes is this dress also bought from second hand in Keila.

1 comment: