03 September 2012

Back to school

Nagu paljude teistegi jaoks algas ka minul kool. Erilist vaimustust ei tekkinud ja raske on teadvustada, et juba on september ning algas kolmas kursus ülikoolis. Loenguid mul täna ei olnud, ainult aktus, siis tahtsin minna pidulikumalt ja kanda kleiti. Ilm vedas aga alt, sest kui mina ärkasin sadas ladinal vihma. Seega sai kleit teksade vastu vahetatud ja veidi pidulikkust pluusi ja pintsakuga loodud. Samas käiakse meil aktusel ka täitsa pusadega...

As for many others it was the start of the new school year for me as well. I didn`t have any real positive emotions about it, actually it was kinda hard to acknowledge that it was already a September and the start of the last year in college. I didn`t have any classes today, only ceremony, so I wanted to look more formal than usual and wear a dress. The weather was a let down (heavy rain), so I went with jeans instead. To make it look more official, I used a blouse and jacket to give the extra look.  So this was my OOTD:







































Kaltsukast/ from second hand:
Teksad/ jeans: Humana
Kingad/ shoes: Buduaari turult
Pintsak/ jacket: osta.ee/ local ebay
Pluus/ blouse: Keila turu kalsukast/  from local second hand in Keila
Kott/ bag: Paavli kaltsukas/ Paavli second hand

5 comments:

  1. Võrratu kott ja su küüned on ka imekenat värvi!

    ReplyDelete
  2. Kuidas selliseid lokke saavutatakse? Või on need sul loomulikud? Igal juhul väga ilusad juuksed :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tänan. Kui mul olid pikad juuksed, siis oli loomulik laine sees, lühikeseks lõigates kadus ära. Aga lokid tegin ma niisketesse juustesse nagu vanasti ajalehega tehti, ainult ma kasutasin köögipaberit. Midagi sarnast peaks youtubest ka leidma, aga põhimõte on, et voldid/keerad paberiruudu ribaks ja siis keerad juuksesalgu selle ümber ja pärast tegin paberi otstele sõlmi peale ja läksin magama. Hommikul võtsin lahti ja lasin veidi ära vajuda ja näppudega kammisin vähemaks veidi.

      Delete
  3. Well probably,this comment gonna sound and look awkward on this post and yet on this blog.But since the name of the site is " second hand" , is there any sh shop in tallinn to find any kind of male stuff especially shoes?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I haven´t looked male stuff in second hand shops really much, but I would recommend Paavli kaltsukas (their facebook site: https://www.facebook.com/paavlikaltsukas or http://www.paavlikaltsukas.ee/). I don´t know how is the quality for male clothes and shoes, but there is quite great selection.

      Delete