19 January 2016

OOTD: 19.01.2016

Kus on, sinna tuleb juurde! Ja nii ongi, mida positiivsem ma olen, seda rohkem head asjad minuga juhtuvad. Ma olen üldiselt vähese kannatusega ja mulle meeldib kui asjad lähevad nii nagu mina tahan ja võimalik, et kui nii ei ole, siis mina ei mängi. Ma lasen ennast emotsioonidest kergesti juhtida ja kui mu lemmik saapad peaksid näiteks enne välja minemist katki minema, siis ma olen täiesti võimeline koju teki alla pugema ja mossitama ja jääma koju ja siis kõikide teiste tuju ka alla kiskuma. Aga ma tahtsin ju hoopis sellest kirjutada, kuidas uus aasta ja uus algus jne. Ma lubadusi uueks aastaks üldiselt ei anna (see aasta siiski ühe andsin - et sõbrannaga välja lähme) ja muidu seda, et uuel aastal olen tublim, parem jne ei usu, aga see aasta on küll nii imeliselt alanud. Ma olen ise palju positiivsem, saan rohkem tehtud ja mida rohkem ma selline olen, seda rohkem häid asju ma ligi tõmban. Ja kui ma detsembris kirjutasin, et kahe väikese lapse kõrvalt töö leidmine on omamoodi võimatu missioon, siis ka see mure on lahenenud.

Aga nüüd riiete juurde. Selle aasta esimene outfit siin blogis. Käisime Raiani beebiballil, kaks aastat tagasi oli preili oma ja sisu on täpselt sama - paar kõne, lasteaialaste esinemine, väike kingitus ja natuke kooki. Parajalt lühike, et väga suurt titekisa ei jõudnud tulla.
Kuna Raiko mind töölt peale võttis, siis vahetasin ma riideid autos ja kui küsisin, et kas ta mu saapad ka võttis, siis muidugi olid need koju ununud. Korraks tuli see sama mossitav Agnes välja, kes pobises, aga tegelikult tuli välja, et jalanõud peab koridori jätma, niiet mure lahenes iseenesest ja kodus piltide tegemiseks lippasin korraks tuppa ja vahetasin saapad ringi.



Kaltsukast/ kasutatud;Mariette kampsun
Raiani riided
Saapad - Keila turu kaltsukas
Kleit: Bloggersmarket

2 comments:

  1. Nii ilusti kokku pandud komplekt! Mul on endal mingi totaalne blokk kanda sellise pihikkleidi all pluusi, aga peaksin vist julgem olema :)

    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma veidi pelgasin, et natuke koolitüdrukulik look ja teeb mind nooremaks, aga lõpuks mulle väga meeldis ja tundsin ennast hästi. :)

      Delete