22 October 2012

Uus tänav 7 (uuesti)

Juba tükk aega tagasi, täpsemalt öeldes veebruaris, kirjutasin ma postituse ühest Keila kaltsukast (lugeda saab SIIT). Ma ei olnud sellest poest just väga vaimustuses. Suvel sain ma aga järgneva kommentaari: "Soovitan uuesti külastada! Kaupa on palju ja vahetub kiirelt. Hinnad on soodsad ja kvaliteet hea!" Mis muud, kui külastasingi uuesti, nüüdseks lausa kaks korda. Ma pean tõdema, et arvamus on paranenud, kuid minu jaoks ei ole sellest hoolimata tegemist poega, kuhu ma ekstra plaaniks minna. Pigem käin ma sealt mööda liikudes läbi. 
Fotodele sai jäädvustatud sealt ostetud seelik (3.80€) ja kott (2.50€). Koti kohta kuulsin kiidusõnu ka enda mehelt, kes enamasti väidab, et mul on kõik käekotid ühesugused :)






Long time ago I made post about one local second hand. I didn`t like this second hand very much - selection was small and clothes were more suitable for my mom. In July I got comment, that I should visit this shop again. So I did, twice. Yes, it is much better now, but I still visit it when I walk by.
I got from this second hand this long striped skirt for 3.80€ and this clutch for 2.50€. Even my boyfriend who says that all my bags look the same, said that it looks nice.

2 comments:

  1. Kott on tõesti vinge :)!
    Keilast Kuressaarde vast väga tihti ei satu, küll aga pidin mainima et minu kõigelemmikumaks üldse on siin asuv Mareti kaltsukas, pool mu garderoobi on vist sealt pärit :D. Sain ka sealt just vist elu parima käekoti ostu (kusjuures, mul on ainult kolm käekotti...), tihtipeale pole aga sellist kaltsukaröömu kellegagi jagada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui ma veel saarlane olin praeguse poolsaarlase asemel, siis Mareti kaltsukas oli mu põhiline koht. Minu blogisse võib häid leide alati jagada :))

      Delete