06 April 2013

OOTD - 06.04

Tänane outfit või õigem oleks vist öelda osa tänasest riietusest, sest pildilt on puudu jalanõud ja jope. Kuna mul ükski sobiv jakk eest kinni ei läinud ja valitud sai see üks ja ainus, mis selga mahtus, aga nii väga just outfitiga ei sobinud, siis ei tahtnud ma seda ka pildile.
Tuunika on ostetud juba sügisel Keila turul asuvast kaltsukast 4.50€ eest ja siiani oodanud ilusamaid ilmasi. Kuna mul oli soov millegi kevadise järgi ja jalgsi liikumist ei olnud, siis oli ta tänaseks ühe neiu sünnipäevaks ideaalne. Kusjuures sobib see mulle praegu isegi paremini kui enne rasedust. Tuunika ei ole väga taljesse ja varem mul oli plaanis seda suvel vöö ja retuusidega kanda või siis rannas hea bikiinide peale tõmmata ja mõnusa kübara alla varjuda. Nüüd aga sobib ilusti ilma vööta ja peaks mulle veel mõnda aega oma lõike poolest sobima.

My OOTD or I should say most of it, because shoes and jacket are missing from the picture. Tunic is bought in autumn from the second hand in Keila market for 4.50€, but was waiting warmer weather until now. It was perfect for today as I drove by car and weather was sunny. Actually it fits me now when I´m pregnant even better than before although it is my usual size. I had idea to wear it with belt and leggings or at beach with floppy hat, but now it fits just fine without belt.





Kaltsukast/ from second hand:
Kott/ bag: Paide taaskastuskeskusest/ from reuse center in Paide
Tuunika/ tunic: Keila turu kaltsukast/ from second hand in Keila market

1 comment: