17 April 2013

OOTN - 16.04

Kino on peamine koht, kus me elukaaslasega väljas käime. Mina olen tema kõrval muidugi tunduvalt tagasihoidlikum fänn, aga korra-kaks nädalas me üldjuhul kinno satume. Eile toimus Coca-Cola Plazas eriti suurtele kinoaustajatele üritus, millele ka mu elukaaslane pileti sai ja mind rõõmsalt endale kaaslaseks valis. Vaatasime filmi "Oblivion", mis ei olnud küll päris minu maitsele, aga tore üritus oli ikkagi.
Ma olin eile sisuliselt päev läbi kodus dressides ringi liikunud, niiet õhtuks tuli tahtmine end natuke üles lüüa ja kuna ilm oli mõnusalt soe ja väljas jalutamist ei olnud, siis sai otsustatud kleidi kasuks.

When me and my fiancee usually go out we go to the cinema. I am not as big film fan as he is, but usually once or twice a week we go to see some movie. Yesterday was again cinema night and I felt for dressing up and as the weather was quite warm then I decided to wear a dress.





Kaltsukast/ from second hand:
Jakk/ blazer: Telliskivi kirbuturg/ Telliskivi flea market
Kleit/ dress: Keila Sõbralt Sõbrale/ Sõbralt Sõbrale in Keila
Vöö/ belt: Keila Sõbralt Sõbrale/ Sõbralt Sõbrale in Keila
Kott/ bag: osta.ee/ osta.ee (local ebay)
Kingad/ shoes: Rõõmus kirbukas/ from local flea market in Keila

2 comments:

  1. Su blogi on vahva. Olen ka ise kaltsukate fänn. =) Seekordne outfit on eriti kena. Mis on selle ilusa värvi nimi, mis su küüntel on? Päikest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan armsate sõnade eest ja mul on alati hea meel lugeda/kuulda teistest kaltsuka fännidest :)
      Küüntel on Mavala küünelakk nr 52 Toulouse.

      Delete