31 January 2014

25.01 Telliskivi kirbuka ostud

Plaanisin postituse laupäevaselt Telliskivi kirbukalt soetatud kollasest pintsakust ja tagist juba üleeile õhtul teha. Mul olid isegi fotod tehtud, aga nendega midagi teha enam ei jaksanud, täiesti ootamatult tuli nõrkus peale ja hakkas iiveldama. Öösel läks enesetunne aina hullemaks ja hommikuks tõusis palavik. Eile oli nii suur nõrkus, et ma vaevu jõudsin Mariettet sülle tõsta. Õhtul läks minu enesetunne vaikselt paremaks, see-eest nakatasin meest, niiet tema jäi ka haigeks. Sedasi me vahetustega lapse eest hoolitsesimegi. Tänaseks on enesetunne peaaegu täiesti normaalne, kerge väsimus veel on.
Nüüd aga soetatud esemete juurde. Mõlemad on ostetud sama naise käest ja ausalt, ma oleks kogu ta müüdavat garderoobi tahtnud. Tegin isegi mingit imalat nalja talle selle kohta. Pintsaku eest maksin 5€ ja tagi eest 14€. Mõlemad istuvad väga hästi ja on nii mugavad. Ma ei jõua kevadet ära oodata, et saaks neid igapäev ja kogu aeg kanda. Tean juba praegu, et tagist saab mu garderoobis üks väga kasutatav ese. Kui mäletate, siis olen nii mõneski varasemas postituses maininud, et olen ideaalse tagi otsingutel. Nüüd siis leidsingi. Ma saan kanda seda pidulikumate kleitidega, et riietust argipäevasemaks muuta, lühikeste ja pikkade kleitidega, seelikutega, nii pikkade kui lühikeste pükstega - absoluutselt kõige. Märk sellest, et see mulle väga meeldib peaks olema ka see, et ma sellega üks päev toas mitu tundi ringi käisin :)



I wanted to do a post about yellow blazer and leather jacket I bought from Telliskivi´s flea market on Saturday already day before yesterday. I even had photos taken, only little editing and post to make, but suddenly I felt so weak and nauseous. At night I started to feel worse, by morning I had fever. Yesterday I felt all day so weak, that I barely had strength to hold my baby. Today I feel so much better, only little tired, but beside that I feel great.
Now about those two items. I bought them from same women and honestly, all her items were so fabulous that I liked them all. I remember making some bad joke about it to her. Blazer costed 5€ and jacket 14€. Both flatter my body and are really comfortable. I can´t wait to spring so I can wear them all the time. I already know that you gonna see this leather jacket a lot on outfit posts. I can wear it to formal down formal wear or match it with everyday outfit. It can wear it with maxidress or short one, with jeans or shorts, with skirts - it matches with everything.

2 comments:

  1. Väga ilusad ostud - istuvad üliilusasti sinu seljas. Ise olen ka ideaalse tagi otsingutel aga mul on selline tunne, et seda ei juhtu veel nii pea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Ma enda oma otsisin ka ikka aasta kindlasti. Kaltsukatest tavaliselt ei saa korralikku, midagi päris retrot ehk, aga see polnud see, mida ma otsisin. Lisaks ei meeldi mulle väga need, millel soonikud. Aga hoian pöialt, et leiad :)

      Delete