11 April 2014

Kaltsukatuur Tallinnas: Paavli kaltsukas

Võtsin eile ette pisikese kaltsukatuuri Tallinnasse. Alustasin Kristiine juurest, sest läksin Tallinna rongiga. Võtsin kaasa jalgratta ja see oli suurepärane otsus, rattaga saab Tallinnas tegelikult väga mõnusalt ja kiiresti ühest kaltsukast teise vändata ja samal ajal ilusaid vanasid majasid nautida ja liikumine on palju mugavam kui autoga, lisaks jääb parkimiskoha otsimise probleem ära. Järgmine kord plaanin ka rattatuuri teha.
Kokku käisin 7 poe juures - neist üks oli kinni ja ühte enam sisuliselt ei eksisteeri. Poode ennem välja ei otsinud, vaid otsustasin sisse põigata neisse, mis silma hakkavad. Külastatud poed oli järgmised: Julia's best (Endla 60) - Kauplus Odavad Kaubad (Endla 64) - Kasutatud ja Uued Riided komisjonimüük (Uus-Maleva 1, oli kinni) - Paavli Kaltsukas (Paavli 6) - Popovi kaltsukas (Paavli 1) - Julia's best (Tehnika 19, suletud) - Leiumeka (Raudtee 52a).

Osadest poodidest plaanin ka lähemalt kirjutada, alustuseks aga ainukesed ostud, mis tegin ja need on Paavli kaltsukast. Minu jaoks tuli uudisena ka õues olev kogumiskast. Ma viin paar korda aastas enda riideid, mida enam ei kanna erinevatesse poodidesse, peamiselt Uuskasutuskeskusesse, sest selle asukoht on mulle üks mugavamaid. Paavlis oli eile 30% allahindlus kõigile naiste toppidele, T-särkidele, pluusidele ja põlvpükstele. Kahjuks ma midagi antud nimekirjast ei ostnud, aga sain 10%-lise allahindluse, mis rakendub kliendikaardiga.
Ma sain kassa juures väga armsa üllatuse osaliseks, kui üks töötajatest mu blogi kaudu ära tundis ja kiidusõnu jagas. Imearmas tunne, aitäh!


 
3€
6€
3€

Pildilt ei ole küll väga hästi näha, aga esimeselt fotol olev HMi kampsun on tegelikult kuldne ja kergelt sädelev, vabama lõikega ja ideaalne sellisteks päevadeks, kui eriliselt sättida ei viitsi - hea lisaks teksadele selga visata ja olengi valmis.
Ülejäänud kaks eset on väga pehmest ja mõnusast kangast. Tuunika suuresti ta mugavuse tõttu valisingi. Ma ei ole eriti suur tuunikate kandja, mulle väga see tuunika+retuusid kombinatsioon ei istu, seega kannan tuunikat pigem teksadega.
Lisaks kahtlesin ma pisut ka jumpsuit´i ostes. Ilma aksessuaarideta näeb see välja veidi pidžaamalik, niiet kindlasti nõuab see sättimist ega ole kapist haaramiseks kiiretel hommikutel. Kahtlemata aga on tegemist omanäolise esemega.

I did some thrift shopping in Tallinn. I had my bike with me, so I managed to visit 7 shops - Julia's best (Endla 60) - Kauplus Odavad Kaubad (Endla 64) - Kasutatud ja Uued Riided komisjonimüük (Uus-Maleva 1, for some reason it was closed) - Paavli Kaltsukas (Paavli 6) - Popovi kaltsukas (Paavli 1) - Julia's best (Tehnika 19, doesn`t exist anymore) - Leiumeka (Raudtee 52a). I´m gonna do posts about some of those thrift shops too, but today I show the items I bought. I bought only 3 items and they are all from Paavli kaltsukas.
First HM sweater is actually golden and shines, it is easy to combine it with jeans for casual days. I wasn´t so sure about jumpsuit. It's my first one and without accessories it looks little like pajamas, so definitely not for quick mornings.



No comments:

Post a Comment