07 July 2014

OOTD - 07.07.2014

Pealkiri on tegelikult vale, sest tööl käin ma jätkuvalt teksad-ja-T-särk komboga, aga seda enam tahtsin õhtul end naiselikuna tunda ning otsustasin kontsade ja seeliku kasuks. Pealegi sai täna kolm vahvat aastat blogimist täis ja see on üht veidi pidulikumat outfiti väärt küll! Lisaks riietusin täiesti juhuslikult varbast-pealaeni kaltsukaleidudesse.
P.S! Mis aga postituste hõredusse puutub, siis aktiivsem olen blogi facebookis, aga peale augusti algust hakkab ka siin jälle kiirem elu peale. Seni aga teen veel viimaseid ettevalmistusi oma ilusaks pulmapäevaks.

My outfit for work is jeans and T-shirt, so I imagined half day what to wear after work while going in Tallinn. A my everyday outfit at work is really simple and practical I was craving for feminine clothes. And today is my blog birthday - 3 years since first post, so outfit was perfect for so important day. 
Funny coincidence that I was wearing from head to toe thrifted items!
About blogging quite rarely hear lately, don´t worry, I start blogging more in August again. Until that I have some last wedding preparations to do.


Kaltukast/ thrifted:
Kingad/ shoes: Telliskivi kirbuturg
Seelik/ skirt: Misjoni kaubad Keilas
Pluus/ blouse: Komisjonipood KOMKA
Kott/ bag: Paavli kaltsukas


1 comment: