26 July 2014

OOTD - 26.07.2014

Täna oli paras shoppamise päev, mis algas üle pika aja Telliskivi kirbuturuga. Ei tea, kas asi on kuumuses või lihtsalt inimsed naudivad suve, aga pole ammu nii tühja kirbukat näinud - ei müüjate ega ostjate osas. Minu meelest polnud ka tänane kaup suurem asi. Leidsin küll ühe ägeda osaliselt teksast jaki, aga käistest lühike, nii ei ostnudki sealt täna midagi.
Pärast sai Rocca Al Mares käidud. Otsisin endale pulmakleidi alla ilusat pesukompleti ja poes müüja tuleb uurib, et kas saab aidata. Räägin ära, mida otsin ja natukese aja pärast müüja küsib. "Kas E-korv jääb suureks?" Vastan veidi tigedalt, et ilmselgelt. Natuke liiga hilja taipan, et küsimus oli hoopis B-korvi kohta.
Tänase riietuse kombineerimist alustasin mustast õhuliselt pluusist. Mu õlad on viimasel ajal üsna palju päikest saanud ja tahtsin, et nad täna kaetud oleksid, aga ei tahtnud midagi paksust kangast ka selle palavusega kanda. See pluus on aga mõnusalt õhuke. Juurde lisasin sinise maksiseeliku ja mugavust silmas pidades üleõla koti.


Kaltsukast:
Pluus: Keila turu kaltsukas
Kott: Paavli kaltsukas

No comments:

Post a Comment