22 November 2014

OOTD: 22.11.2014

Varasemalt meeldis mulle õhtuti väga osta.ee-st riideid ja muud naistekaupa lapata, sest see lihtsalt oli nii mugav ja aeg-ajalt võis sealt asju absurdselt heade hindadega saada. Lisaks meeldib mulle osta.ee otsingusüsteem rohkem kui teistel analoogsetel lehekülgedel - näiteks Buduaaris ei saa naisteriideid üldiselt suuruse järgi otsida, vaid peab valima selleks alamkategooria (seelikud, kleidid vms). Viimasel ajal on aga osta.ee valik ausalt öeldes niru, suur osa riideid on kas halvas seisukorras ja ebamoodsad või siis hoopis hiinast tellitud kaup, mida uuena edasi müüakse. Kauplemine on suures osas facebooki kolinud, aga sealt erinevaid kuulutusi vaadata on palju aeganõudvam, lisaks enamasti meeldib mulle vaadata, kas midagi jääb silma, mitte ei otsi konkreetset eset, seega ei ole ma ka ise ostukuulutust lisanud.
Kõigest hoolimata ma aeg-ajalt ikka osta.ee-s vaatan ringi, rohkem küll mööblipakkumisi, kuid mõnikord jääb ka naisteriietest miskit silma. Viimane ost on lindudega pluus, mille eest maksin 5€. Mulle ääretult meeldib linnumuster, kõikvõimalikes variantides. Ma juba pikemat aega unistan ühest lindudega kardiganist, aga siiani ei ole ma midagi sarnast ei kaltsukatest ega netiavarustest leidnud.


Kaltsukast:
Pluus: osta.ee
Kardigan: Vitali kaltsukas
Kott: Keskväljak 12a, Keila
Vöö: Telliskivi kirbuturg


3 comments:

  1. See lindudega pluus on hiina lehekülgedel väga popp. Keskmiselt hinnaga 2-3 eurot. Suuremalt otsimata esimene mis ette viskab: http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-11-styles-New-Women-Colorful-Chiffon-T-shirt-Batwing-Loose-Blouse-Tee-Tops/1084237665.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma üldse ei kahelnudki selles, et müüja selle kusagilt sarnaselt lehelt tellinud on. Ma ise aga olen kergelt skeptiline kõikide tellimiste suhtes ehk olen lihtsalt liiga mugav. Aga ma olen nõus maksma antud juhul siis poole rohkem, et saada asja paari päevaga ja ilma ise paypali jms-ga jändamata. Ma ei ole siiani midagi välismaalt tellinud, mingi kerge tõrge on millegipärast ees :)

      Delete
    2. Eks ta hea on ikka käes katsuda ja saab kohe üle vaadata ja proovida sest tellides tuleb jah aeg-ajalt kohale hoopis teistsugune toode kui pildil :D

      Delete