12 December 2014

Kleit jõulupeole kaltsukast: tagasihoidlik nude

Kätte on jõunud viimase postituse kord seeriast "Kleit jõulupeole kaltsukast", loodan, et teile meeldisid ning leidsite veidi julgustust enda peoriietust teise ringi poodidesse ostma minna või olite lausa üks neist, kes sama kleidi endale poest ostis, sest kõik selle seeria kleidid jõudsid tagasi poodi.

Viimaseks riietuse nude kleit on Leiupoest ja kuigi mulle tundub, et aasta algusega võrreldes on nude toon oma populaarpsust veidi kaotanud, siis sellest hoolimata on see naiselik ja elegantne toon kuum kaup. See nude kleit sobib õigete aksessuaaridega kõikjale -kontorisse kui ka peole. Mina hoidsin selle komplekti kogu seeriast kõige tagasihoidlikumana, kombineerisin kleidi heleda koti ja kingadega ning tagasihoidlike kuldsete ehetega. Kel soovi säravama välimuse järele, siis soovitaksin valida erksad kingad ja erepunane huulepulk! Ainuke asi, mida nude toonis kleidi puhul peaks vältima on väga sarnane toon oma nahatooniga vältimaks nö alasti efekti.


Fotod: Kerli Luts
Meik: Kadri Treiman
Kleit: Leiupood
Koht: Keila Kultuurikeskus

4 comments:

  1. mina olen viimased pool aastat kõik riided kaltsukatest soetanud, alguses kitsa eelarve tõttu aga nüüd on see juba harjumuseks saanud ning paari euro eest võib kaltsukast kordades lahendama riidetüki leida, kui poest paarikümne eest! leiupoes on hetkel tõesti lai kleidivalik ning antud kleit on väga kaunis, ainult pildid on jube ületöödeldud :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ka mina käin nüüd kaltsukates osaliselt harjumusest ja suuresti põnevuse tõttu. Adrenaliin mõllab kui paari euroga imelise pärli otsa satun :D
      Leiupood on üldse väga hea valikuga, üks mu lemmikuid Tallinnas.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agnes piltide töötluse kohapealt olen keskmise pildi osas eelmise kommenteerijaga 100% nõus (Aga ainult keskmise) :) Aga üldiselt on kleidid ilusad ja nende kandja ka ;)

      Delete