28 January 2015

Uued ostud: Like Twice

Lisaks sellele, et ma just uksed avanud Like Twice kaltsukat uudistamas käisin, täienes mu riidekapp nende poest kolme eseme võrra. 

1. Dorothy Perkins käekott. 5.50€
Kotid ja kingad on rasedana ostmiseks ideaalsed (juhul kui su jalad üles ei paisteta), sest nendega ei ole hiljem seda muret, et kanda ei saaks ja kotte-kingi pole kunagi liiga palju, vähemalt minu puhul. Kotti ilmestavad kuldsed detailid ja tekstuurne materjal. Sees on kotil kaks lahtis sahtlit ja üks lukuga pisem tasku, niiet kõik välja minekuks vajalik pudi-padi mahub ilusti ära. 

2. H&Mi kleit, 7€, uus
Valisin selle kleidi ilma selga proovimata, kuid kodus ei suutnud kiusatusele vastu seista ja panin korraks selga. Mahub küll kõhuga ilusti, aga kardan välja venitada, niiet jätan selle kandmise kevadesse, kui olen ära sünnitanud.
Kleit on lihtne ja kergesti nii viisakamaks kui igapäevaseks kombineeritav. Lisades ilusad sukad, kingad ja pintsaku võib minna kontserdile või kandes seda ketside ja tagiga on ideaalne vabaajariietus.


3. Nahkjakk, 9.50€
Kui ma poes mõne eseme puhul kaalusin, mida võtta, mida jätta, siis see tagi oli kindel must have. Mu meelest ei vaja see rohkem kirjeldamist, sõna üliäge ütleb kõik!


3 comments: