26 August 2015

Kaltsukas: Keila Kirbukas&Taaskasutuskeskus (Haapsalu mnt 57d, Keila)

Pood: Keila Kirbukas&Taaskasutuskeskus
Asukoht: Haapsalu mnt 57d, Keila (tehnoülevaatuse kõrval)
Avatud: T-R 10.00-18.00, L 10.00-15.00
Maksmine: sularahas
Poe facebook


Veebruaris avas oma uksed Keila Kirbukas&Taasksutuskeskus, mis on ainuke sellise kontseptsiooniga pood Keilas ning ka linna suurim sekkar - boksirenti pakkuv kaltsukas, vahendustasuga müük ning lisaks on poel ka enda kaup, niiet kui inimesed ise kaupa müüki ei peaks tooma, siis pood sellest veel tühjaks ei jää. Seda viimast ma aga ei usu, sest seni on boksidele pigem järjekord või heal juhul on kolmekümnest boksist mõni vaba. Samuti saab poodi ära anda riideid, jalanõusid, mänguasju jms - mul endal on küll kordi ära andmiseks mõeldud kott voodi all kuid seisnud, sest Keilast Tallinna sõites olen unustanud selle ühtlasi kaasa võtta.


Kui inimene rendib boksi, siis tal on õigus müüa seal kõike, mida soovib ja enda valitud hinnaga. nii leiabki paarikümne sendi eest müüdavat kui paarikümne euro eest müügis olevaid  esemeid, poel on ka korv tasuta võtmiseks asjadega. Sama erinev on ka müüki toodud kaup, erinevate stiilide esindatus on bokse rentivate kaltsukate suurimaks plussiks minu silmis.
Lisaks riietele, aksessuaaridele, jalanõudele ja muule sellisele tüüpilisele on poel eraldi ruum vahendustasuga müügis olevate rataste, lastevankrite, turvahällide, söötmistoolidega. Mööbel on paigutatud poe tagaosasse, kus on laiad uksed, niiet eriti hea on transporti korraldada, mitte ei pea stangede vahel kapikesega nikerdama.


Mehe, kes riideid shopata ei soovi saab leti juures olevale tumbale istuma jätta või siis hoopis poe tagaosas olevat külmkappi või mõnda muud tehnikat uurima suunata või nagu mina teen, siis lapsele poes järgi jooksma, sest mängunurka neil kahjuks pole, aga vankriga mahub õnneks ilusti liikuma. Väikeseks miinuseks on ka kaardimakse puudumine, aga kohe üle Rõõmu kaubamaja parkla on pangaautomaadid olemas.

Pood on kohalike seas väga hästi omaks võetud: "Endiselt iga päev kuuleme positiivset tagasisidet. Inimestele meeldib, et saavad ise müüki tuua, osta ja tootevalik on mitmekesine." 



Sekkarileiud facebookist leiab mõnesid siia mitte jõudnud pilte lisaks.

2 comments:

  1. Kas oled kursis, kas see kaltsukas veel töötab?
    Eile käisin otsimas, sõitsin ümber maja aga ei leidnud, pildi järgi vaatasin (akende ja ukse asukohad jms), et selle koha peal on vist hoopis mingi metallifirma end sisse seadnud..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei tööta enam.
      Kui otsid kohta, kus Keilas oma riideid müüki viia, siis sellist polegi. Kinni läks nii see kui Pärl kui mingi komisjonimüügi oma keskväljakul. Ja ega lihtsalt kaltsukatega meil praegu parem seis ole, turu oma hetkel ei tööta. Ma nüüd kõige sagedamini satun Sõbralt Sõbrale. Samas ma käin tihti seal ka kodukauba pärast, kui ainult riideid otsida, siis pole see ka parim valik, aga aeg-ajalt leiab sealt imeodavalt tõelisi riidepärleid.

      Delete