03 August 2015

OOTD - 02.08.2015

Kes Sekkarileiud facebooki jälgib, siis juba teab, et tähistasin eile esimest pulma-aastapäeva. Midagi suurt ette ei võtnud, kahe väikese lapsega on see küllaltki keeruline ja pealegi olid mul vanemad ja vend remondig (loe: lammutustöödega) abiks. Tänu neile saimegi eile mehega paariks tunniks kahekesi välja minna. Esimest korda pärast poja sündi kusjuures. Kuna meie aeg oli üsna piiratud, siis otsustasime vanalinnas jalutamise, Oleviste kiriku tornist vaate nautimise ja kohvikus jäätise söömise kasuks.
Tahtsin riietuda veidi erilisemalt, kuid samas lihtsalt ja jalutamiseks mugavalt. Imetamise pärast ei pidanud pead vaevama, seega leidsin, et vahelduseks oleks tore kleiti kanda. Koti valisin puhtalt selle järgi, et oleks võimalikult väike aga fotokas ära mahuks ja tuule eest kaitseks viskasin väikse kootud jaki peale.




Kaltsukast:
Jalanõud
Kleit: Like Twice
Jakk: Paavli kaltsukas

5 comments:

  1. Mul oli juba siis tunne, kui teid vanalinnas nägin, et see oled sina, aga mõtlesin, et ah punaste prillide kandjaid on ju palju. Nüüd näen, et mu kahtlusel oli alust - olitegi teie! :D PS. Väga ilus jakike! Ma olen väikeste pluusikeste hull - nädalavahetusel soetasin just kolm juurde, aga no jakke sinna peale ei ole ega tule. Sellise paneks kohe peale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh kui äge, siiani on mind ainult kaltsukates ja kirbukatel ära tuntud :D Mul nüüd just suurem riiete sorteerimine käsil ja riidekapis tuhlates (ja viimastel kordadel kui kodust välja vaja minna) avastasin, et pluuse nagu polegi :) Ma nüüd ootan, et vanem laps lasteaias käima hakkab ja siis plaanin üht mõnusat kaltsukapäeva :)

      Delete
  2. Nii ilus kleit! Ja ilusat pulma-aastapäeva, mis sest, et tagantjärele :)
    -P.
    My blog: BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :) Eks ma siia blogisse isegi ju kirjutasin tagantjärgi

      Delete