10 August 2015

Uued ostud: nädalavahetus turul

Pärast reedest ebaõnnestunud, just ostude mõttes, sest ma nimelt ei ostnud midagi,  käiku Nõmme kaltsukatesse seadsin laupäeva hommikul sammud Keila turule. Keila turu kaltsukas on minu jaoks alati kindla peale minek, sest midagi ilusat ikka leiab. Lisaks meeldib mulle see laupäevane turul sagimine, ise ma värskeid aiasaadusi ostmas sealt ei käi - mul on endal ka väike aiamaa, kust hernest, kartulit, kurki jms suviseks tarbimiseks maas on. Mina ikka lähen turule kaltsukasse. Ma tegin nüüd veidi aega tagasi riidekapis suuremat sorti suurpuhastust - mõned asjad lähevad ehk müüki, enamus aga ära andmiseks. Ja selle koristuse tulemusena on pluuside osakaal väga väikseks jäänud, niiet ma eelkõige tahtsin pluuse saada. Kaltsukatega on aga see reegel, et üldiselt ei ole sinna mõtet midagi konkreetset ostma minna, vaid vaadata, mis silma jääb.
Mu enda lemmik seekordsetest ostudest on kindlasti seelik, Raikole meeldis kleit enim. Mis antud ostudest teie lemmik on?


Keila turu kaltsukast:
Seelik: 3€
Pluus: 3.50€
Kleit: 5.50€
Mariette kingad: 4€

Turu välislettidelt:
Raiani pusa: 2€

5 comments:

  1. mulle meeldivad kõik need kolm, nii pluus, seelik kui ka kleit!!! tahan ka kaltsukatessseeeee :(

    ReplyDelete
  2. Palju papude eest küsid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hetkel need plaanis oma lapsele sügisel lasteaeda sisejalanõudeks võtta, seega ei müü edasi. Kuigi esimese hooga ta neid jalga panna ei tahtnud ja mõtlesingi, et pean edasi müüma, aga nüüd juba paneb jalga :)

      Delete
  3. Minu lemmik on seelik niiiii lahe

    ReplyDelete
  4. Jah, kleit on parim!

    ReplyDelete