25 January 2016

Redisain: Lühter

Kuigi mul on üks uue poe postitus ootamas ja sealt ostetud kotitäis riideid pildistamise järjekorras, siis ma alati olen kõikidest koduteemalistest projektidest nii õhinas, et lükkan veidi seda kaltsukapostitust edasi. Täna näitan ühte lampi, mille aastaid tagasi osta.ee-st skoorisin ja kuigi ta meeldis mulle algsel kujul ka väga, kohe nii, et ma mõtlesin kusagilt selle projekti jaoks mõni muu lamp osta. Samas polnud ma kindel, kas sellisel kujul see lamp meile majja oleks sobinud, vähemalt oleks pidanud ta oma aega ootama mitu head aastat enne kui sobivasse tuppa oma remondijärjega jõudnud oleksime, niiet lõpuks otsustasin ikkagi pintsli käiku lasta.
Värvisin täiesti tavalise mööblivärviga, mis mul kodus juba olemas oli (kokku 2 kihti, lisaks väike vahelihv), pärlid on ostetud Kangadzunglist (mainin ära, et läbipaistvad odavad pärlid on paras defitsiit). Lambi puhul on hea asi see, et kuna ta lakke läheb, siis iga pisiviga ei hakka reaalsuses nii silma - näiteks jäi pintsliga värvides tulemus ikkagi kergelt jutiline ja värv veidi ebaühtlase paksusega, ideaalis oleks hea selliseid asju värvipüstoliga teha.
Lamp hakkab ilutsema meie magamistoas, aga kuna see hetkel on alles pahteldamise faasis ja lagi on alles tegemata, siis peab sellega mõnda aega ootama. Aga kui tuba valmis saab, siis näitan teilegi, sest erinevaid DIY projekte ja kaltsukaleide tuleb sinna teisigi. Etteruttavalt võin öelda, et tuleb nagu lühtri põhjal võib aimata, selline pigem naiselik toake, kus mees ainult magamas käib, aga mina iga vaba hetke veetma hakkan :)




3 comments:

  1. Nii äge lühter ja kiidan ka värvivalikut!

    ReplyDelete
  2. Aitäh teile! Värviidee tuli tapeedi järgi. Päris algul mõtlesin roosa-halliga toa peale, aga ehituspoes hoopis teisi asju vaadates olen juhuslikult juba tapeedi välja valinud ja nii tuli hoopis hall-helesinine ja mööbli näol palju valget. Noh, kui just plaanid vahepeal uuesti ei muutu :)

    ReplyDelete