01 June 2016

OOTD: 01.06.2016

Blogi facebooki lehel kergelt mainisin oma haiglas olemist. Kaks päeva ja tänane hommik ilma värske õhu ja päikeseta. Päris kurb oli facebooki lahti teha, sest muudkui vaatasid vastu ujumise, päevitamise ja hea toidu pildid - kõik millest ilma tol hetkel olin. Täna lõunal haiglast välja päikese kätte astusin küll suure naeratusega ja kui hästi õhk lõhnas - isegi Tallinna kohta!
Ma jagasin palatit 5 pensionäriga, niiet ma tundsin puudust nii ajaviitest, kõrvatroppidest, pikemast pesemisvõimalusest kui 3 minutit kui ka vaikuses magamisest.  Mul ei ole eakate inimeste vastu midagi, aga äärmiselt huvitav (ja samas väsitav) oli jälgida, kuidas inimesed oma kehva tervisesse suhtuvad - kui üks suutis oma lähedast sõimata ja pommitada tunni aja jooksul 20 kõnega, millest pooltes oli tige, et kodus tema kassi juures juba poldud, siis teine proua, kes oli küll veidi lärmaka häälega, oli ülemeelik ja lõbus. Selle viimase eest sai ta muidugi tigeda palatikaaslaselt omakorda halvakspanu. Ma igatahes loodan ise pensionieas see teine variant olla ja arvestades mu valjuhäälsust, siis äkki kunagi olengi!?
Minu tervis on igatahes parem, pean ainult usinalt magneesiumi ja kaaliumi võtma ning ehk tsipake vähem rapsima. Nüüd olen kodus, käinud vannis (ma ei suudaks vist pikaajaliselt vannita elada või kui, siis täiesti depressiivset elu), teinud preilile lasteaeda järgi minnes oma kohalolekuga üllatuse (sest ma polnud veel eile kindel, kas saan koju ja nii arvas tema, et ta tuleb mind õhtul vaatama), kastnud ära oma veidi lohakile jäänud taimed ja isegi kiirkorras tänase riietuse üles pildistanud (see tähendab pärast koju jõudmist selg aetud riided muidugi, sinnani oli cool dressipüks ja haiglapluus). 
Kui ma blogi algusaegadel pildistasin päris palju ise statiivi abil, siis nüüd pole ma seda ammu teinud. Täna tegin. Üldmulje saab jäädvustatud, aga riietuse detailidega on veidi raskem. Kandmiseks valisin õhukese eest lühema suvise kleidi, mille ostus ma algul kahtlesin, sest mulle tundus, et see ei istu kuigi hästi, aga kuna kleidil on äge tiigripeadega muster ja ta maksis ainult 3€, siis ikkagi ostsin. Ja nüüd, kui mu rinnapartii on pärast imetamise lõppu vähenenud, istub see mu meelest isegi paremini, mis on veider, sest toona tundus kleit mulle just pigem suur ja seega peaks see nüüd veel halvemini seljas istuma. Aga ehk on asi selles, et kleit nüüd natuke boheemlaslikumalt lohvalt hoiab?!

 
Kaltsukast:
Kleit

3 comments:

  1. ma arvan, et nii ilusa tüdruku seljas istub suvaline asi ja väga hästi ja näib vaatajale ahvatlev, kadedusttekitav - et miks mina ei leidnud sellist asja kaltsukas tiirutades... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tänan niivõrd ilusa komplimendi eest, aga ära ei maksaks unustada, et fotodel paistavad tihti asjad ilusama kui reaalis. Näiteks võib ju moeajakirja fotol olla minu arvates modellil inetud jalanõud, mida reaalis kunagi ei kannaks, aga kui lisada sellele kõigele ilus soeng ja meik, siis tundub kogu komplekt ilus. Kui ise reaalis samasid jalanõusid kanda, siis tulemus on veidi teine :)

      Delete