10 April 2017

OOTD: 10.04.2017

Kes hommikust postitust luges, siis juba teab, et peaaegu terve nädala näeb siin 6 eseme erineva kombineerimise tulemusel kokku pandud outfitte. Kusjuures valiku, mis need 6 riideeset peaks olema, tegemine ei olnud üldse lihtne - üritasin olla võimalikult praktiline ja valida esemed, mis kõik omavahel sobiks ja mille kombineerimine mulle võimalikult palju erinevaid kombosi annaks. Aga tee, mis tahad, 6 eset on ikkagi 6 eset, niiet võimalusi on üsna piiratult. Üritan selle nädala jooksul suuremat rõhku aksessuaaridele panna, et tegelikult samast outfitist võimalikult erinev tulemus välja võluda :)
Tegin statiivi abil pilte, endast, aga lapsed tulid samal ajal lasteaiast koju ja vaikselt imbusid ka pildile. Tulemuseks on pea terve pere fotol :)
Tänaseks avastardiks valisin klassikalised mustad teksad ja heleda triiksärgi, peale teksapluus, mida saab kanda nii jakina kui eraldi pluusina (väike nipp, kuidas ühest esemest kaks välja võluda). Veidike kevadisema välimuse saavutamiseks lisasin roosad tennised ja keerasin teksade sääred ülesse ja parimaks aksessuaariks osutus hoopis mu jalgratas, mille kasuks otsustasin küll vajadusest, sest järjekordselt paar-minutit-liiga-hilja-uksest-välja hommik. Kusjuures rattaga rongile minek ja sealt tulek säästaks mulle mõni päev üle poole tunni, sest teine kord on mul õhtuti rongile jõudmine minuti küsimus, kui ainult selle ratta tõstmine rongis hoidjasse nii raske ei oleks.

Kaltsukast:
Ratas
Sall
Mantel - Keila kirbukas
Teksad - Nõmme Repeat
Kott - Balti jaama turu kaltsukas
Teksapluus - Keila Sõbralt Sõbrale
Valge pluus - Keila Sõbralt Sõbrale
Vöö - Humana

No comments:

Post a Comment