18 May 2012

Ostud


Koti eest maksin ma 3€ ja kingade eest 5€. Kott on tegelikult mõõtmetelt väike 17cmx12cm, kuid hoolimata oma väiksetest mõõtmetest mahutab ära päris palju, igatahes õhtuks vajalik saab kaasa. Ja viimastel piltidel on näha põhjus, miks me väga vähe aega kirbukal veetsime - nimelt ka meie uus pere pesamuna pärineb sealt ja väikese näljase ja üdini hirmunud kassipojaga me ringi liikuma rohkem ei hakanud. Ilusat kaupa oli aga tohult, niiet kindlasti oleks hea meelega asju rohkem ostnud. 
I paid 3€ for bag and 5€ for shoes. Bag is quite small in size 17cmx12cm, but all necessary can still fit in it. And on the last pictures is the reason why we didn`t walk around very much in the flea market - he is the new member of our family, who we bought also from there and with small, hungry and scared small kitten we didn`t want to hang around. Wanted to get home as quickly as possible.













6 comments:

  1. Kassipoeg on väga armas :)
    Kelly.

    turquoisedreeam.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Isssssver kui äge kott!!!:))
    Ja sellise raha eest ka veel. Oeh.:D

    http://everythingbyeve.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kotiga olen tõesti ülimalt rahul - kinnitus on väga kihvt ja see metallist sang, iga pisike detail on paigas. Ma muidugi suutsin kotiga juba linnas eputamas ka käia :))

      Delete
  3. tõesti äge kott! tsekin ka alati sekkarites selliseid, aga kui väga hoogu hakkan minema, tuletan endale meelde, et mu rahakott (+veel umbes sada asja) peaks ka siiski käekotti mahtuma :D kuigi nii mõnus ja kerge oleks pisikese kotiga ringi käia :)

    Maiken,
    Maikeni blogi - part of me

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures sageli mahutavad nad üllatavalt palju - loomulikult mitte kõike eluks vajalikku, aga telefon, rahakott ja paar meigividinat mahub ära. Eks mul ole paar suuremat ja praktilisemat isendit igapäevaseks kasutamiseks, aga suured käekotid ei aja mind sellisesse vaimustusse kui pisikesed :)

      Delete
  4. Hei!
    Ma olen sind premeerinud Versatile Blogger Award'ga.
    http://pisipiiablogi.blogspot.com/2012/05/ainult-head-uudised.html
    Piia

    ReplyDelete