02 April 2013

Paide

Kolmapäeval oli mul võimalus mehega Paidesse kaasa sõita ja samas ajal kui ta tööasjadega tegeles kaltsukates uudistada. Küll läks tal aga oodatust kiiremini, niiet tegelikult jäi mul aega ainult umbes tund, aga natuke ma siiski kolada jõudsin. Käisin kokku kolmes poes ja täna räägin teile neist ühest ning homme ülejäänud kahest.

At Wednesday I had a change to take a small trip to Paide with my fiance, so while he was doing his work stuff I was doing some browsing through thrift stores. He did a lot faster than I expected, so I had only like an hour.  I visited a total of 3 stores and today I will speak about one of them, other two will appear here tomorrow.








Pood on tõesti suur, päikseline, puhas ja esimene asi, mis mulle silma hakkas - soe. Talvel on see nii oluline, eriti kui riideid proovida tahta. Kaubavalik oli lai, esemed ilusasti riidepuudega stangedel, vahekäigud piisavalt laiad, et ka lapsevankritega külastajad mahtusid liikuma, lisaks ka mängunurk lastele. Niiet minult ainult positiivne tagasiside!
Mina suutsin endaga koju kaasa võtta kolm asja ja minu õnneks oli neil sellel päeval ka -50%. Nautige pilte :)

The store is really big, sunny, clean and the first thing that I noticed - warm. This is really important, especially at winters when you want to try clothes on. Selection is wide, everything is nicely put on racks, ails are wide enough, so quests with children can fit nice. Also a children playing corner. So I have only positive feedback.
I managed to buy 3 things with their 50% off. So, enjoy pictures!

5€ 2.5€

6.50€ 3.25€

10€ 5€

8 comments:

  1. Valge tuunika on niiiiiii ilus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. See on ka minu lemmik neist ostudest.

      Delete
  2. Nii vahva kõhubeebi. Palju palju õnne! :)

    ReplyDelete
  3. Kas te poe aadressi ei tea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aega läks, aga leidsin üles - Rüütli 2

      Delete
  4. Kahjuks ei mäleta enam. Küll aga oli samas poes mingi aianduskauplus või siseturg. Kui juba Paides kohal olla, siis tasub uurida kohalikelt, nii pisikeses linnas kindlasti teatakse.
    Väga kaugel ei olnud see ka Uuskasutuskeskusest. Loodetavasti leiate üles ja kui aadressi teada saate, siis andke siia ka palun teada :)

    ReplyDelete