20 September 2013

Pink dress

See imeilus heleroosa kleit (tegelikkusees veidi tumedam kui piltidel) tuli minu juurde, üllatus-üllatus, Keila turul asuvast kaltsukast. Maksis ta täpselt 6€ ja oli armastus esimesest silmapilgust. Fotodelt ei paista just väga hästi välja kaks armsat taskukest ja kaunistatud kaelust, aga kui ilmad veel vähegi lubavad (ilmateate järgi lubavad), siis näete seda mõnes riietuse postituses õige pea ning siis teen täpsemad detailipildid ka.
Tegemist on väga mugava ja vabalt langeva natuke nukuliku kleidiga. Mina nii pailaps välja näha sellega ei plaani ja ilmselt hakkangi seda kandma oma rohmakamate saabastega ja musta nahktagiga (kui ma selle viimase ükskord soetan).

I bought this gorgeous light pink (it  is not so light as it seems on the photos) dress from second hand shop that is located in Keila marketplace (what a surprise, right). It costed 6€ and was love from the first sigh. You can´t see it very well from photos, but is has two cute pockets and decorated neckline. When weather is warm enough, going to wear it some day and going to make some close-up photos.
It is very comfy dress and to avoid looking like teachers pet going to wear it with army boots and leather jacket (if I will find the perfect jacket one day).











No comments:

Post a Comment