03 February 2014

How to wear yellow blazer

Suurest vaimustusest enda kollase pintsaku vastu googeldasin mõningaid erinevaid võimalusi selle kandmiseks. Pintsak on tegelikult üks garderoobi baasesemetest, mida on võimalik väga mitmeti kombineerida - püksid, seelikud, kleidid, pidulikud ja igapäevased riietused. P.S! Kollane on mu lemmik värv.
I`m so amazed about my yellow Zara blazer I bought last week from flea market in Tallinn. Blazer is something you can wear so many ways - with skirts, dresses, jeans, on everyday outfits or on formal occasions. To sheer my joy I googled some different ways to wear yellow blazer. Oh, and I didn`t mention that yellow is my favorite color.

1. Kollane koos kollasega/ yellow combined with yellow
Ajad, kus müts ja sall või kingad ja käekott pidid ühte tooni olema, on ammu möödas. Julgelt võib kombineerida pruuni vöö ja mustad saapad ja täiesti eri värvi kindad, salli ja mütsi. Mulle isiklikult aga väga meeldib, kui lisaks pintsakule leiab riietusest kollase vöö, koti, kaelakee või kingad, kõike korraga siiski vaja ei ole. Juba üks pisike kollane aksessuaar annab tunde, et riietus on korralikult läbi mõeldud.
1. Yellow combined with yellow
It is definitely not necessary to wear brown belt with brown footwear or black hat and scarf together. But on this case I like how blazer is combined with some yellow accessories. It gives cuteness to the outfit. Remember, no need to choose all your yellow accessories.  


2. Julge muster/ 
Kes te tähelepanu ei karda, sest kollane pintsak ise on juba üsna silmatorkav ese, siis võib sellele lisada julge mustriga kleidi, seeliku või püksid. Tähelepanu garanteeritud.
2. Patterned clothes
If you are not afraid of any attention, then wear your yellow blazer with patterned clothes. Trousers, skirt, dress - it doesn´t matter. The more is better. People gonna notice you, guaranteed!


3. Igapäevane 
Aastaid tagasi oli pintsak eelkõige viisakas riideese äriinimestele ja kontorirotile. Praegu leiab pintsak igapäevase esemena kasutust isegi rohkem kui viisakana. Kombineeri teksade, T-särgi, saabaste ja mõnusalt suure kotiga ja võidki päevale vastu astuda! Eriti suure mugavuse saavutamiseks tõmba jalga tennised. Lihtne, kuid viimistletud outfit.
3. Everyday outfit
Years ago blazers were only for formal clothing, today they are worn as everyday items even more than for business meetings. Match with jeans, T-shirt, boots, add big bag and ready to go. For extra comfort wear with sneakers. Simple, but not sloppy. 


4. Värvid
Kollane pintsak ise on väga silmatorkav ese, julgetele hingedele soovitan kogu outfit eriti kirevaks ajada ja kanda mõnda teist värvi erksa kleidi, seeliku või pükstega. Ametlikule koosviibimisele ma siiski sedasi ei läheks, selleks on kogu üldmulje liiga lõbus ja vaba. Aga kui ilmad soojaks lähevad, siis mõne eriti värvilise outfiti kavatsen küll kokku panna. Ma juba kujutan ette, kui palju energiat ja head tuju selline riietus annab!
4. Colors
Yellow blazer itself is very outstanding piece of clothing, for brave ones I recommend to wear yellow blazer with some other bright color. It is perfect for summer, looks fun and I´m sure that gives you extra energy and good mood.


5. Kollane kollase peal?
Kollane pintsak kollase pluusi peal? Minu jaoks on see ainuke kindel EI kollase pintsaku kandmiseks. 
5. Yellow on top of yellow?
This is only way I wouldn´t wear yellow blazer. 

No comments:

Post a Comment