18 March 2014

OOTD - 17.03.2014

Veetsin nädalavahetuse Mariettega Saaremaal tähistades enda vanaema 87. aastaseks saamist. Lisaks jõudsin perega pühapäeval Paldiskisse üht vahvat poisiklutti 3. aastaseks saamise puhul õnnitlema ja kui juba sünnipäevade lainele mindud sai, siis kuigi me mehega ei ole lapse neid nii öelda minisünnipäevi tähistanud, siis ära mainimist väärib ikka, et Mariette sai pühapäeval juba 8. kuuseks.
Nädalavahetus on olnud üksjagu väsitav, lisaks ärkan ma viimasel ajal öösel ei millegi peale väga tihti ülesse, niiet eile olin lihtsalt niisama, õhtul võtsin Mariettega ette pisikese jalutuskäigu loodetavasti selle hooaja viimases lumes.
Lisaks teen oma riidekapis suurpuhastust ning mõned esemed otsivad endale uut omanikku. Pilgu saab peale visata Sekkarileiud facebookis SIIN.

I spent weekend in Saaremaa celebrating my granny's 87th birthday. On Saturday we visited our friends, their son got 3 years old, although we never celebrate those minibirthdays it was on Saturday also Mariette' s birthday, our little girl is already 8th months old. The weekend was little tiring, so yesterday I was just resting  at home and made little walk with my girl.







Kaltsukast/ from second hand:
Parka/ parka: Telliskivi kirbuturg
Kampsun/ knitwear: Paavli kaltsukas
Kott/ bag: Ingel´i blogi

4 comments:

  1. Mul pole fb aga ma väga sooviks seda Promod seelikut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kirjuta mulle täpsemalt meilile ja lepime kokku, kuidas kätte saad: sekkarileiud@gmail.com

      Delete
  2. Mul ka paar asja müügis, äkki on huvi :)
    http://nagi.ee/photos/Sophie16/sets/384487/

    ReplyDelete