27 March 2014

Uued ostud

Viimasel ajal on mu kuidagi märkamatult tekkinud puudus pluusidest ja T-särkidest ning mõni päev tagasi kiiresti Keila turult kaltsukast läbi lipates ma eelkõige neid jahtima läksingi. Lisaks kahele pluusile ei suutnud ma vastu panna ka ühele lihtsale igapäevasele kleidile. Aga te oleks pidanud nägema selle poe kleidi valikut!!! Ma vist proovisin kokku oma viiteteist asja vähemalt. Igatahes, kellel võimalik minna, siis ma soovitan seda poodi kahe käega.
3€
See must-valge Atmosphere pluus on hästi lihtne - tagant must ja eest valge ning omapära lisamiseks ees must rinnatasku. Lisaks on materjal mõnus pehme. Seda pluusi on kerge kombineerida teiste esemetega, niiet hea valik kiireteks hommik

4.50€
Ma kodus avastasin, et tegelikult on sellel kleidil sees lastesuurus. Oleks ma seda poes näinud, siis ma vist poleks seda proovima läinud. Vöö lisasin ma kleidile ise ja ma mõtlen seda natuke veel muuta - pärlite või pitsiga taskutele ja kraele, samas olen ma ise DIY projektides üsna saamatu, niiet võimalik, et ta siiski jääb selliseks.

4€
Neist kolmest on see Zara pluus minu lemmik oma seljataguse tõttu. See teeb pluusi kergelt seksikaks, aga kuna ta katab siiski oma lõike tõttu rinnahoidja ära, siis on ta maitsekalt seksikas.

I did some thrift shopping in local second hand shop in Keila. I bought three items: Atmosphere black and white shirt, denim dress and white Zara blouse. All three items are really comfortable, but Zara blouse is my favorite because of it's back - it is sexy, but still tasteful.
With denim dress I have one DIY in my mind. I'd like to cover the collar and pockets with lace or pearls, but I´m not very good at sewing, so maybe I left this dress as it is, I really like it anyway.
Monochrome Atmosphere shirt is perfect for quick mornings, it is easy to combine with other items and colors.
How do you like my new items?

2 comments:

  1. Kiidan samuti keila turu kaltsuka valikut. Üleüldse on see üks lemmik kohti, kus riideid ostmas käia. Isegi, kui midagi otseselt vaja ei ole, siis sealt on väga raske ära tulla midagi ostmata. Niiet soovitan seda kohta kõigile, kes sinna sattunud veel ei ole ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen nõus, et tühjade kätega sealt ära tulla on keeruline. Ma juba ette tean, et midagi ilusat ikka leian :)

      Delete