25 December 2014

OOTN - 24.12.2014

Plaanisin selle ja viimase postituse vahele veel ühte postitust, aga fotokas vedas alt, niiet lähen aga rõõmsalt oma jõuluteemaliste postitustega edasi.
Eile oli meil mehe perega traditsiooniline jõuluõhtu ning näitan mõnda fotot teile ka, peamiselt ikka sellest, et mida ma siis kandsin :) Otsustasin millegi pigem lihtsa, kuid samas naiseliku kasuks ja kuna ma juba hetkel selline parajalt naiselik olen, siis otsustasin seda rõhutada ka. Varsti seelik nii ehk naa ei mahu, mees oli selles ju juba selle ostmisel veendunud. Algne mõte oli lisaks punastele huultele ka küüned erksamaks lakkida, aga kuna mind on kerge vitamiinipuudus tabanud, siis otsustasin ravilaki kasuks, mis nende täbarat olukorda nii väga ei rõhuta. Lisaks sai mulle selgeks, et võrreldes aasta varasemaga on lapsega koos pildi tegemine palju keerulisem, toona ta ju veel sülest maha ei rabelenud.
Loodan, et absoluutselt igal mu blogisse piilujal on imelised pühad pere ja lähedaste seltsis ning hinge on pugenud maagiline jõulutunne!


Kaltsukast:
Seelik: Keila turu kaltsukas

5 comments:

  1. Oi, mis uudis :) Imeilusat jõuluaega ja beebi ootust!

    ReplyDelete
  2. Oii kui armas uudis :) Palju õnne ja ilusat jõulupühade jätku! :)

    ReplyDelete
  3. Nii tore, palju õnne teie perele! :)
    Millal tähtaeg on?

    ReplyDelete