27 September 2011

Ilmselgelt on ilmade jahenemisega ja talve aina lähemale liikumisega aeg oma riidekappi veidi teise pilguga vaadata. Tahaplaanile jäävad topid ja miniseelikud ning rohkem tähelepanu langeb mugavusele ja soojusele.
Nii ma siis eelmine nädal jalutasin Keilas ringi ja tegin ühtlasi tiiru Misjoni kaupade poodi (Paldiski mnt 2 maja taga). Minu meelest on see pood heade hindadega, kui midagi sobivat on küllaltki raske leida. Lihtsam ehk neil, kes oskavad esemeid natuke ümber nokitseda. Küll võib sealt leida see-eest häid kardinaid, laualinu vms kaupa. Korra kuus ma üritan sealt ikka läbi jalutada, lihtsalt mõttega, et ehk on veab.
See kord jäi mulle silma valge fliis - soe, pehme, kapuutsiga ja nende mõnusate pöidla jaoks tehtud aukudega. Praeguste aina jahenevate ilmade jaoks super! Maksis 1€.

See kord veidi teistmoodi pildid siis:



Now, when the summer is behind and winter isn`t so far anymore is time to look wardrobe little differently. Miniskirts are now on the background and more attention will be given to the warm and comfortable clothes.
Last week I visited second hand "Misjoni kaubad" (Paldiski mnt 2). I like the store because of good prices, but unfortunately it is quite hard to find something for myself. Maybe it is easier for those, who can do little sewing or handicraft. But you might find curtains or stuff like that quite easily.
This time I saw nice white fleece - warm, soft, with hood. Perfect for chilly weathers. Price was 1€.

No comments:

Post a Comment