27 May 2012

Keila Päev 2012

Eile toimus Keila Päev 2012. Laadale oli registreerunud üle 200 müüja ja mitte kunagi varem ei ole ma näinud Keilas nii palju inimesi. Müüdi absoluutselt kõike: voodipesu, mööblit, riideid, jalanõusid, ehteid, sinki, vorste, hapukurki, lilli, muid istikuid, tööriistu, õhupalle, jne jne jne. Sisuliselt võis leida absoluutselt kõike. Lisaks oli palju infoputkasi - erinevate ülikoolide, kosmeetikafirmade, spordiklubide jms. Ja loomulikult hunnik esinejaid - nii lapsi, noori, täiskasvanuid, eakaid kui ka koeri.


See noormees oli lahkesti nõus mõõtma keha rasvaprotsenti. Minul oli alla normi ja noormees vaatas küll, et kas ma söön ka üldse, aga võin kinnitada, et ei dieedita ja söön ära väga tublid portsionid.




Meestehoius oli võimalik erinevaid hantleid tõsta. Tolle hetkeni olin ma ainuke naine, kes proovinud oli ja jõudsin pool korda :D Seega sain ka ilu ja kuulsuse tahvlile :D


Ja mina ostsin (või õigemini mees ostis mulle) ühe kaelakee ja Sõbralt Sõbrale poest ühe käekoti (nimelt nende pood oli kohe ühe laada peatänava ääres ja tõid osa oma kaupa õue). Koti hind oli 4€ ja tegemist on suurema, veidi ehk spordikoti plaani kotiga. 



























Yesterday was in Keila "Keila Päev 2012". It is celebrated every year in May, when is city´s birthday. Event is basically a big fair, there were over 200 sellers. And they sold almost everything: clothes, shoes, ham, sausage, pickles, ice-cream, furniture, tools, jewelry, different plants, flowers, etc, etc, etc. Also there were infodesks about schools, cosmetic companies etc.

And I bought (or actually my boyfriend bought me) a necklace and from one second hand store a bag. He paid 4€ for a bag and it is big, little bit sports bag type of bag.


2 comments:

  1. Appi, see kott on megaülisuperfancy. Selliseid müüakse Sfääris üsna krõbeda hinnaga, oi ma olen kade. Mis selle poekese nimi on muidu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poe nimi on Sõbralt sõbrale, nende koduleht: http://sobraltsobrale.ee/ Keilas on neil küllaltki väike pood, aga minu meelest parem valik kui Tallinna omas.

      Delete