23 June 2012

Teistmoodi taaskasutust

Ma juba varem olen mitu korda maininud meie maja ostmist. Majaga kaasa tuli ka kõik asjad, mis seal leidusid (99% ulatuses ehtne prügi - alustades kümnetest ja kümnetest tühjadest makroflexi pudelitest ja lõpetades vanade, katkiste lasteriietega).
Maja välistrepilt leidsin ma tooli, mis oli seal seisnud aastaid ja kuna ta oli nii kole, siis viskasin ma ta ära. Natuke hiljem võtsin selle prügist jälle välja ja hakkasin mõtlema, et ehk annaks seda korda teha. Ei tulnud just päris perfektselt välja, aga kõvasti parem kui enne. Niiet olen rahul. Tahtsin teile näidata, millega olen viimasel ajal tegelenud, mis on ju ka tegelikult taaskasutus.
P.S! Tooli riideks sai kleit, mida juba eelmine aasta õmblema hakkasin, kuid siiani päris valmis ei saanud - nii palju siis mu maani kleidist :))



Hi! I mentioned before that me and my boyfriend bought one old house (with all the stuff inside it - mostly garbage). So I found really ugly chair on the stairs and it was so ugly that I throw it away. And then I took it out of garbage and started to think that maybe I can do something with it. 
It didn`t come out perfectly, but I would say that much better than before. So I am happy.
Just wanted to show you what I have been doing lately.

2 comments:

  1. Väga ilus!:) Kas tegid seda täitsa oma peaga või otsisid kuskilt Internetist ka, et kuidas õige oleks? Kas vahetasid selle pehme istumisosa ka välja? Või jätsid vana? Nii põnev!:)

    http://everythingbyeve.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lisaks kasutatud riietele/kottidele jms tõmbab mind ligi ka kasutatud ja vana mööbel, niiet tänu sellele on siit-sealt kiigatud ikka :D Näiteks http://betterafter.blogspot.com/ on selline blogi, kust näeb tohutus hulgas enne-ja-pärast projekte. Ja kui ma oma tooliga juba lõpusirgel olin, siis sai K-rautast soetatud raamat "Teeme korda vanaema mööbli" (pealkiri võis veidi teisiti ka olla).
      Jap, istumisosa pehmenduse vahetasin ka välja, kuna tool seisis aastaid välistrepil ilma käes, siis vana poroloon oli katki, hallitav jne. Panin uue porolooni (mis minu puhul sai muidugi valesti, sest sai pandud mitmest tükist).

      Delete