06 November 2013

OOTD - 06.11.2013

Kui viimasel ajal on mu riietus olnud pigem tumedates toonides ja domineeriv või ehk isegi pisut nukrameelne, siis täna otsustasin millegi totaalselt teistsuguse kasuks. Komplekt tuli parasjagu naiselik ja õrn - pits, pastelsed toonid, lillekujulised kõrvarõngad. Ma ei oskagi öelda kumb stiil mulle omasem on, vist mõlemad üksjagu. Naiselikumat stiili kannan suvel kindlasti rohkem ja sellist power clothing´ut teen siis kui enesekindlusest vajaka jääb või on tahtmine öelda, et "ära torgi mind...".

Mis jakki puutub, siis see on mu kolmanda eelmisel nädalal külastatud kaltsuka tulemus. Juttu on Lucky Kirbukast (Laki 26, Tallinn), kus ma käisin samuti esimest korda. Uksi avades tundsin end nagu laps kommipoes. Sisuliselt on tegemist tohutu kirbuturuga, kus kaupa päris pisikestele kuni eakateni välja, lisaks riietele/jalanõudele ka pokaale, raamatuid ja muud kodukaupa. Midagi sobivat kindlasti kõigile.
Kes aga ise ostma minna ei plaani, siis viigu oma asjad aga julgelt müüki. Lucky Kirbukas kirjutab oma kodulehel nii: "Meie juures on Sul võimalik rentida endale nädalaks mõnus müügipind. Müügipinna suurus: lauapind 150 cm ja stange 150 cm, kasutada saab ka laua all olevat pinda. Ja Sinul ei jää teha muud kui panna oma müüdavatele toodetele külge hinnasildid ja laua number ning jätta need meile müüki! Meie müüme Sinu kauba Sinu eest ja anname Sulle raha Lihtne!" 
Eraldi fotosi ma ei teinud, sest Lucky Kirbuka meeskond on väga usin facebooki kasutaja, nende lehelt leiab fotosi uuest kaubast kui ka infot poe kohta.

Lately my outfits have been pretty dark, dominant and little down on the mood, but today I decided to go for something totally different. Outfit came out feminine and fragile - lace, pastel hues, flower earrings. I can't tell which style is more me, so I guess both of them quite a bit. I wear more feminine clothes at summer and power clothing I do when I feel the lack of confidence or I need to say "do not bother me...".

The new jacket on the pictures is the result of the last three thrift stores I visited last week. This is from Lucky Kirbukas (Laki 26 in Tallinn), I visited first time. When I stepped in, I was like a little kid in candy store. This place basically is one giant flea market, where you can find besides clothes and shoes books, toys,  things for almost everybody.
I didn't make any pictures inside the store, because the people who work there are very active facebook users - they upload a lot of pictures with new items and update store info. You can find store facebook HERE.









Kaltsukast/ from second hand:
Jakk/ jacket: Lucky Kirbukas
Kardigan/ cardigan: Humana
Kleit/ dress: Keila turu kaltsukas/ second hand in Keila market
Kott/ bag: Hilbukas (Haapsalu mnt 31, Keila)
Vöö/ belt: Taaskasutuskauplus Mu-Su


4 comments: