27 September 2013

Rõõmus kirbukas - 22.09.2013

Pühapäeval toimus selle aasta viimane Rõõmus kirbukas Keilas. Ma olen alati neid kirbukaid väga oodanud, kuid seekordne oli minu jaoks pettumus. Esiteks vedas ilm kohutavalt alt - üsna varakult hakkas vihma ladistama ja paljud müüjad pakkisid oma kauba kokku ja läksid ära. Teiseks olin ma väga optimistlikult meelestatud, sest facebookis oli suur hulk inimesi end müüjaks registreerunud, tegelikkuses ei olnudki müüjaid nii väga palju (suure tõenäosusega mängis ka ilm siin rolli) ja neist enamus müüsid lasteriideid või muud lastekaupa. Pika otsimise peale õnnestus endale leida üks pluus ja jalanõud.

I attended local flea market in Keila, it was last one this year. I have always really waited this flea markets, but this one was disappointment. For a start - the weather was crap, it started to rain and a lot of people just put took their things and left. Secondly - in facebook was lot of people attended as sellers, but in real life there was not that many people and most of them sold clothes for children or toys. After some hard looking I managed to find two items.

2€

1€

2 comments:

  1. appi kui ilusad saapad ja vaid 1€ :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ise ka imestasin. Küsisin veel hinna üle, et äkki kuulsin valesti. Pealegi ostsin ma need alles kirbuka lõpus, kui tulin jalutuskäigult lapsega tagasi, niiet olin tõeliselt imestunud, et neid ära ei olnud napsatud.

      Delete