12 October 2013

OOTD - 11.10.2013

Ma ei ole kunagi vist nii õelda sõbranna materjal olnud, sest tõelisi sõbrannasi on mul alati vähe olnud ja pigem sellised tulevad-lähevad-sõbrad. Piretiga sai mu sõprus alguse 9. klassis, kui mõlemad uude kooli läksime ja see sõprus on püsinud siiani ning julgen väita, et aja jooksul aina paremaks läinud. Igatahes käis Piret mul eile külas ja me veetsime toreda päeva - tegime mõnusa kolme tunnise jalutuskäigu Keila vahel ning ühtlasi sai klõpsitud paras hulk outfiti pilte. Ühtlasi pean tunnistama, et see oli vist mu kõige lõbusam pildistamine üldse, need kõige humoorikamad pildid jätan aga saladuseks.
Jakk on ostetud umbes nädal tagasi osta.ee-st ja praegusteks ilmadeks üsna õhuke, eile oli aga päikese käes nii soe, et andis kanda küll. Mis Pireti riietusse puutub, siis ka tema kleit on pärit meie ühisest kaltsukas poodlemisest, sall ja kindad on aga tema enda tehtud.

I have never had many friends, more like friends who come and go. I first met Piret in 9th grade when we both went to a new school, this is when our friendship started. I must say our friendship is like good wine - gets better with age. Piret visited me yesterday and we spent fun day together taking long walk and little photoshoot in Keila. I must admit that this was probably my most fun photoshoot ever.
Piret also loves second hands and she bought her dress when we went to different thrift stores in summer. And she is amazing in handicraft - she made her scarf and gloves herself. How cool is that?














Kaltsukast/ from second hand:
Mantel/ coat: osta.ee/ osta.ee (local ebay)
Kardigan/ cardigan: Vitali kaltsukas Kuressaares/ Vitali second hand in Kuressaare
Sall/ scarf: Keila turu kaltsukas/ second hand in Keila market
Kleit/ dress: Riidepuu

No comments:

Post a Comment