15 April 2014

Kaltsukas: Odavad kaubad (Endla 64, Tallinn)

Eelmise nädala kaltsukatuuriga jõudsin ühte pisikesse Endla tänava kaltsukasse. Esimese hooga võib pood veidi ära ehmatada: keldripood, kus suur hulk asju on kastides või virna laotud, vahekäigud üsna kitsad ja olgem ausad - riiete valik just mitte kõige tänapäevasem. Tegelikkuses ei tasuks nii kiiresti hinnangut anda ja tiiru võiks ikka poes ära teha.
Pood on tegutsenud juba 11 aastat ning omanikul on ka teine kaltsukas - Faktory. Kaup tuleb poodi välismaalt: Norrast, Rootsist ja Saksamaalt. Arveldamine on ainult sularahas, aga kui juhtub, et veidi jääb vajalikust summast sularaha puudu, siis pole hullu, hinnad on tingitavad.

.
Täiskasvanutele mõeldud riietest ja jalanõudest on lootust leida midagi vintage austajal või kui otsid riideid stiilipeole, siis see on kindlasti õige koht. Tunduvalt parem on aga lasteriiete valik, need on ilusad ning korralikud, eelmine nädal oli suur kombekate valik. Lisaks võib sellistest keldripoodidest tihti leida huvitavat pudi-padi. Mõnikord need ninni-nänni riiulid on vanade nipsasjakeste või retro mänguasjadega on isegi põnevamad kui riidevalik.


Last week I visited this small thrift store on Endla street in Tallinn. You can´t find fancy clothes and accessories from this shop, more likely outfit for theme party. If you like vintage, then this can also be place to look. So, like I said, clothes for adults are quite out of fashion and ugly, but they had great clothes for kids, especially outerwear.
The shop has been running for 11 years and their merchandise is bought from Germany, Norway and Sweden. They accept only cash, but you can bargain about the prices.


No comments:

Post a Comment